Breaking news

Claudia ne spune în noul single care sunt „Cuvintele potrivite” – VIDEO

Claudia a realizat un mash-up din refrene romanesti, Shape Of You vs. Hituri romanesti, alaturi de Edward Sanda, video care a adunat o multime de comentarii si reactii pozitive.

Claudia - Cuvinte potriviteCuvinte potrivite este cel de-al doilea single al Claudiei, despre care artista spune ca este o piesă venită în această lume a like-urilor și reţelelor de socializare, în care de multe ori ne rezumam la aparente si uităm să comunicam profund, sa rostim cuvintele potrivite, care sunt întotdeauna cele pe care ni le dictează inima.

Chiar dacă goana zilnică și îndatoririle ne abat uneori de la lucrurile pe care ni le dorim cu adevărat, nu trebuie sa uităm să iubim, să călătorim și să dăm viaţă cuvintelor!

Piesa Cuvinte potrivite este compusa de catre Claudia, ea fiind unul dintre acei artisti completi, care isi compun propriile piese. Artista canta la pian de la varsta de 5 ani, iar prin intermediul acestui instrument si-a descoperit vocatia pentru domeniul muzical.

Sunt deosebit de fericită că am compus și produs această piesă. Cred că cea mai mare șansă pentru un artist este să își producă singur piesele, deoarece astfel le poate transpune exact așa cum le-a gândit, iar muzica sa va fi una sinceră. Mulţumesc Famous Production pentru susţinere și votul de încredere!