Breaking news

Ciprian Sora s-a făcut prezentator al emisiunii Ca-n filme

Cunoscut mai ales pentru aptitudinile sale în domeniul luptelor Ciprian Sora a acceptat o nouă provocare, aceea de prezentator al emisiunii Ca-n filme de la postul de știri Digi 24.

ciprian sora - prezentator tvÎn ediția din această săptămănă, realizatorii  emisiunii difuzată la Digi 24 duminică, de la 16.20, și-au ales o temă foarte tentantă pentru toți împătimiții genului: filmele cu lupte şi mai ales povestea eroilor de acţiune care au intrat deja în istoria genului: Bruce Lee, Arnold Schwarzenegger, Jean Claude Van Damme sau Bruce Willis, printre alţii.

Şi asta nu e tot, printre invitaţii celor de la „Ca-n filme” se mai numără alte două nume grele: luptătorul K1 Ionuţ Iftimoaie, alături de luptătorul de Local Kombat, Ionuţ Atodiresei alias „Pitbull”.

Ionuţ Iftimoaie a povestit pentru emisiunea „Ca-n filme” că la baza pasiunii sale au stat filmele de acţiune din acele vremuri: Pasiunea mea pentru sportul ăsta de contact s-a născut odată cu apariţia filmelor în format VHS. Făceam rost de casete, aşa am văzut toate filmele cu Bruce Lee, am văzut toate filmele cu Chuck Norris, după aia a apărut Rambo…

O ediţie spectaculoasă în care unii dintre cei mai populari luptători români ai ultimilor ani arată cum se realizează bătăile din filme, la rubrica „Tehnică cinema”.

Iar celebrul cascador român Szoby Cseh va completa tema cu experienţa sa greu de egalat, la rubrica „Interviu cu un cineast”.

>