Breaking news

Cine sunt ambasadorii marilor case de pariuri online?

Casele de pariuri online au profitat de dispariția operatorului care deținea monopolul în România până la sfârșitul anului 2015, încercând să atragă cât mai mulți pariori odată ce potopul cauzat de ONJN s-a dispersat.

pariurixAstfel, patru dintre cele mai răsunătoare nume ale Generației de Aur și-au asociat imaginea cu câteva dintre marile case de pariuri online ce activează la noi în țară, devenind ambasadori ai brandurilor respective.

Ilie Dumitrescu

ilie-dumitrescu-pariuri

Fostul atacant al naționalei s-a dedicat în ultimii ani meseriei de analist sportiv, fiind invitatul permanent al uneia dintre cele mai de succes emisiuni fotbalistice de pe micile ecrane. Dumitrescu și-a lăsat cariera de antrenor să intre în stand-by. Ultima echipă pe care a condus-o (în 2010) a fost chiar echipa sa de suflet, Steaua București, care l-a lansat în fotbalul mare.

Fostul internațional este ambasadorul de imagine al agenției Unibet – cea mai premiată casă de pariuri online la nivel internațional din ultimul deceniu (dintre cele licențiate la noi în țară).

Dan Petrescu

dan-petrescu-pariuri

Unul dintre cei mai iubiți fundași din istoria lui Chelsea Londra, Dan Petrescu, este unul dintre cei mai apreciați antrenori români pe plan internațional. Fostul internațional a revenit la Kuban Krasnodar, în Rusia, după ce a avut o experiență nefastă în campionatul chinezesc la formația Jiangsu Suning. Dan Petrescu este singurul dintre cei patru ambasadori prezentați care activează ca și antrenor.

Fostul stelist oferă în mod regulat ponturi din Liga 1, Liga Campionilor și Europa League chiar pe site-ul operatorului Netbet – agenție cunoscută pentru ofertă bogată de pariuri live și pentru numeroasele bonusuri și promoții propuse în mod constant pasionaților de adrenalină.

Gică Craioveanu

gica-craioveanu

Hunedoreanul Gică Craioveanu a plecat de la Craiova direct în fotbalul mare din occident, mai exact în Spania, acolo unde a evoluat nu mai puțin de 11 sezoane, îmbrăcând tricoul lui Real Sociedad, Villarreal și Getafe în peste 330 de partide (dintre care 223 în La Liga). Fostul dublu golgheter al Ligii 1 are întotdeauna zâmbetul pe buze și este extrem de iubit, atât în România, cât și în Spania – acolo unde colaborează cu diverse televiziuni și agenții de presă, lucrând ca analist sportiv sau comentator.

Craioveanu a recunoscut faptul că pentru el, acest fenomen reprezintă o necunoscută în momentul asocierii sale cu Sportingbet, însă speră ca sfaturile și analize fotbalistice sale să le fie de folos pariorilor din întreaga lume.

Gabi Balint

gabi-balint-pariuri

Câștigătorul Cupei Campionilor Europeni și a Supercupei Europei nu a avut prea mare succes în cariera de antrenor, fapt pentru care a hotărât să se dedice unei cariere în media, care îi oferă o mai mare liniște și satisfacție. De numele lui Balint atârnă istoria fotbalului românesc, deoarece fostul atacant a stelei a fost unul dintre cei doi marcatori ai loviturilor de departajare din celebra finală de la Sevilia, din 1986.

Fostul internațional a devenit ambasadorul Winmasters în tomna lui 2015, imediat după schimbarea sistemului de licențiere și suspendarea gigantului bet365 din piața românească de gambling.

Pe lângă cei patru, ne așteptăm să apară și un al cincilea și un al șaselea, deoarece avem 19 operatori licențiați și încă câteva numeri mari de foști fotbaliști care se potrivesc profilului și ar fi disponibili pentru astfel de colaborări. Dorinel Munteanu, Marius Lăcătuș, Rică Răducanu și Bogdan Stelea ar putea fi câțiva dintre candidați.

>