Breaking news

Cinci persoane au ajuns la Spitalul Județean Sibiu în urma unui accident pe DN 1

Cinci persoane au ajuns la spital după ce un autocar a fost lovit de un microbuz în timp ce staționa pe marginea drumului DN 1, în apropiere de localitatea Bradu.

Potrivit primelor informații primite din partea Poliției, accidentul de pe DN 1 a avut loc într-o zonă în care sunt efectuate lucrări, iar cei cinci pasageri răniți sunt din microbuz.

Un autocar cu pasageri a fost lovit în timp ce staționa la semafor de un microbuz cu pasageri, pe DN 1, zona Bradu, unde sunt efectuate lucrări la drum. În urma accidentului, cinci persoane, pasagere în microbuz au fost transportate la spital”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, Luciana Balteș.

Pe DN 1, între Sibiu și Brașov, circulația nu a fost blocată în urma accidentului. Cei cinci pasageri precum și șoferul microbuzului care a provocat accidentul de pe DN 1, din Bradu, sunt în stare stabilă și viața nu le este pusă în pericol. În prezent ei sunt supuși unor investigații complexe.

La Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu au ajuns 6 persoane în urma unui accident rutier. Este vorba de 4 femei şi 2 bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 53 ani. Patru dintre aceştia sunt din județul Vrancea, unul din județul Bacău şi unul din județul Galaţi. Pacienţii au primit îngrijiri medicale, sunt conştienţi şi, în momentul de faţă sunt în stare stabilă, viaţa nu le este în pericol. După primele investigaţii se pare că sunt policontuzionaţi, au traumatisme şi suspiciuni de fracturi. Procedura cere investigaţii medicale complexe, iar pacienţii au fost trimişi la raze şi computer tomograf”, a declarat Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județena de Urgență Sibiu.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, Luciana Balteș, a declarat, că accidentul de pe DN 1, din Bradu, a fost provocat de șoferul microbuzului, care nu a păstrat distanța regulamentară în mers.

Accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers pe o porțiune de drum aflat în lucru. Un autocar cu pasageri era oprit la semafor, iar șoferul microbuzului nu a observat că autocarul este oprit și a intrat în el din spate”, a spus Luciana Balteș, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Unul dintre pasagerii microbuzului, care, înainte de accident se afla pe locul din față, în dreapta, spune că nu își poate da seama cum de șoferul nu a văzut autocarul, dar se gândește că e posibil să fi fost obosit.

Microbuzul venea din Italia, de unde pasagerii se întorceau de la muncă.

>