Breaking news

Cinci moldoveni au murit în accidentul feroviar din Rusia

loading...

Cinci cetățeni din Republica Moldova și un rus, au decedat marți, după ce un tren de marfă care plecase din România a deraiat la 60 de kilometri de Moscova și a lovit un tren de pasageri.

 

accident feroviar rusiaAccidentul feroviar s-a produs marți, în jurul prânzului, după ce 16 vagoane ale marfarului au deraiat şi au lovit un tren de pasageri care circula pe ruta Moscova-Chişinău.

În urma impactului, ultimele două vagoane ale trenului de pasageri au sărit de pe şine și cel puțin șase persoane și-au pierdut viața iar altele 25 au fost grav rănite.

Trenul de marfă care venea din România, transporta piese fabricate la uzina Dacia Renault de la Pitești și a ajuns în Rusia urmând o rută prin Ucraina.

O echipă de experţi din cadrul Căilor Ferate din Republica Moldova urmează să se deplaseze la faţa locului pentru a acorda ajutor pasagerilor.

În prezent, anchetatorii accidentului au anunțat că există trei ipoteze ale accidentului: o greşeală a echipajului, defecţiuni tehnice ale garniturii de tren sau defecţiunea şinei.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>