Breaking news

Cinci ani de Neatza cu Răzvan și Dani la Antena 1

Cel mai iubit matinal de televiziune din România, “Neatza cu Răzvan și Dani” împlinește vineri, 1 februarie, 5 ani de emisie.

neataCu această ocazie echipa show-ului a pregătit o mulțime de surprize cu invitați unul și unul. Horia Brenciu cel care a dat titlul emisiunii nu va rata întâlnirea cu Răzvan și Dani de vineri.

Un alt moment de senzație va fi prezența în studio a Danielei Crudu, cea care în urmă cu câțiva ani era vecina simpaticilor prezentatori Răzvan Simion și Dani Oțil.

La petrecerea de vineri dimineață nu vor lipsi o parte din artiștii care de-a lungul timpului au fost promovați în cadrul emisiunii. Connect R, Celia, CRBL sunt printre vedetele care vor sărbători pe 1 februarie cel mai longeviv matinal de televiziune.

Dani Oțil spune că mesajul principal al ediției de vineri va fi: “Ce ai făcut în ultimii cinci ani?: Cinci ani înseamnă foarte mult în viața unui om. Am realizat că avem telespectatori care în ultimii cinci ani au trecut pe la starea civilă, au devenit din studenți angajați, din subalterni șefi, din chiriași proprietari. E foarte interesant să vezi cum ți s-a schimbat viața în ultimii ani.

Răzvan Simion declară că băiețelul lui “a fost proiectat” chiar în anul în care a venit la Neatza și practic a crescut odată cu emisiunea.