Breaking news

Christian Michael și Mel Greig sunt autorii farsei, în urma căreia o asistentă s-a sinucis

Christian Michael și Mel Greig sunt cei doi jurnaliști de la postul de radio 2Day FM din Australia, ce au făcut farsa unei asistente din Londra, care mai apoi s-a sinucis.

Totul a pornit ca o glumă a celor doi jurnaliști care au sunat la spitalul Regele George al VII-lea unde a fost internată prințesa Kate, dându-se drept regina Elizabeth a II-a şi prinţul Charles doar ca să afle date despre sarcina lui Kate.

Christian Michael și Mel Greig au obținut astfel informații despre starea Ducesei Kate, de la asistenta  Jacintha Saldanha. Aceasta s-a sinucis după ce a aflat să totul a fost o farsă și că defapt nu vorbea cu Regina Angliei.

Jacintha Saldanha în vârstă de 46 de ani, a fost găsită inconștientă în apropiere Spitalul King Edward al VII-lea.

Rhys Holleran, directorul executiv al Southern Cross Austereo, firma care detine 2Day FM, a declarat într-o conferință de presă susținută la Melbourne că: Am vorbit cu ambii prezentatori în această dimineață și pot să vă spun că aceștia sunt complet șocați de această veste. Nimeni nu ar fi putut să prevadă în mod rezonabil ceea ce sa dovedit a fi o zi incredibil de tragică.

Urmare a acestei tragedii, emisiunea prezentată de Christian Michael și Mel Greig a fost suspendată de pe postul de radio.

Prezentatorii sunt atât profund șocați și în acest timp am fost de acord ca cei doi să nu comenteze  despre circumstanțe. Ei nu vor reveni la emisiunea radio până la o notificare ulterioară, din respect pentru ceea ce poate fi descris doar ca o tragedie”, a mai spus Rhys Holleran.

Din cauza aceste farse cu final tragic, mai mulți australieni cer ca cei doi prezentatori să fie dați afară de la postul de radio.

Asistenta Jacintha Saldanha care a dezvăluit informații confidenţiale jurnaliștilor, despre starea de sănătate a Ducesei de Cambridge, era căsătorită și avea doi copii.

>