Breaking news

Christian Matt își face debutul oficial într-un club din Mamaia

La șase luni de la semnarea contractului de colaborare cu Roton, Christian Matt își face debutul pe 23 iulie într-un club din stațiunea Mamaia.

christianmattChristian Matt a fost invitat să cânte pe 23 iulie, pe scena Tan Tan Summer Club alături de Gues Who și Lucky Man Project, în cadrul evenimentului ”Legalize Joy„, organizat de PRO FM și MTV.

Christian Matt este nerăbdător să își facă debutul muzical în mod oficial prin mini concertul pe care-l va susține pe 23 iulie în clubul din Mamaia.

Sunt nerăbdător să urc pe scenă și să susțin primul mini concert. Am emoții, sper să fie un debut de bun augur”, a decarat Christian Matt.

Concertul de la finalul lunii iulie este defapt începutul campaniei de promovare a artistului de către casa de producție cu care are contract.

Piesa  My Love, se aude pe toate posturile locale de radio din țară, iar din luna august voi avea și aparții la mai toate televiziunile naționale”, a mai declarat Christian Matt.

Piesa ”My Love” a strâns până în prezent peste trei milioane de vizualizări numai pe platforma youtube. Christian Matt a fost promovat de exclusivNEWS.ro încă din luna iunie 2010, la scurt timp după ce și-a postat pe youtube prima piesă.

Mihai Dragoș Șucată alias Christian Matt, este din Constanța,a re 24 de ani, în 2006, a absolvit Școala Populară de Artă din Constanța, secția muzică ușoară iar în 2008, Facultatea de Drept din cadrul Universității Ovidius.