Breaking news

Christian Matt a semnat cu Roton

Autorul piesei ”My Love” ce a făcut furori pe internet, asemnat astăzi un contract de colaborare pe trei ani cu casa de producție muzicală Roton.

joshuaDupă mai multe luni de așteptare și negocieri cu mai multe case de muzică din România, Christian Matt a bătut palma cu Roton pentru următorii trei ani. Christian Matt a declarat în exclusivitate pentru exclusivNEWS.ro că este bucuros de acest lucru și că așteaptă să vadă ce se va întâmpla în continuare cu piesa.

Sunt bucuros și liniștit în același timp pentru că în sfârșit am semnat cu o casă de producție muzicală și sunt curios să văd ce se va întâmpla în continuare. Sunt nerăbădător să rup piața muzicală din România”, a declarat Christian Matt pentru exclusivNEWS.ro.

Și cum o veste bună nu vine nicodată singură, casa de producție din Polonia Nu Age l-au contactat deja pe interpret pentru a semna un contract de difuzare a piesei My love și în Polonia.

În perioada imediat următoare peisa va intra în play-listurile radiorurilor din toată țara iar mai apoi se va filma și videoclipul piesei My love.

La șase luni de la postarea pe Youtube, piesa My Love interpretată de Christian Matt a depășit două milioane de vizualizări. Melodia are mari șanse să devină hitul verii în România.