Breaking news

Chelsea Londra a câștigat trofeul Champions League la fotbal

Echipa de fotbal Chelsea Londra a câstigat sâmbătă seară trofeul Champions League.

Nemții au fost învinși la ei acasă de englezii de la Chelsea Londra care a devenit sâmbătă seară pe Bayern Munchen câștigătoarea Champions League. Nemții au ratat tofeul european la ei acasă pe propriul stadion Fußball Arena din Munchen.

Primul gol al partidei a venit abia în minutul 83, când Muller a marcat pentru Bayer. În minutul 89, Drogba reușește egalarea și duce partida în pelungiri.

Nemții au ocazia de a se distanța la 2-1 după ce Drogba îl faultează în careu, pe Ribery.  Însă Robben ratează penalty-ul și partida se joacă până în ultimul minut de prelungiri.

Drept urmare, s-a ajuns la loviturile de departajare.

Primul care a executat lovitura de la 11 metri a fost Lahm pentru Bayer care a înscris fără probleme. Mata bate primul pentru Chelsea și ratează, Neuer a reușit să apere mingea.

Gomez execută impecabil lovitura de la 11 metri și duce Bayer în avantaj. Luiz reduce din diferență și marchează în poarta lui Bayer.

Portarul Neuer marchează și el pentru Bayer care conduce cu 3-1.

Lampard marchează și el pentru Chelsea. Olici ratează pentru Bayern și reduce șansele ca nemții să câștige trofeul.

Cole execută un gol superb iar Schweinsteiger trimite în bară și spulberă visul lui Bayer Munchen de a câlștiga pe propriul teren Champions League.

Drogba a marcat penalty-ul decisiv și aduce pentru prima dată trofeul Champions League în curtea lui Chelsea Londra.

Până acum, Bayern Munchen a jucat opt finale de Champions League, reușind să câștige patru dintre ele. Chelsea este la a doua finală de Ligă din istorie, prima a pierdut-o.