Breaking news

Chelsea și Sevilia eliminate din Liga Campionilor

loading...
Surprize de proporții în faza sferturilor de finală Champions league. Echipa engleză Chelsea și echipa spaniolă Fc Sevilia au fost elminate din sferturile Ligii Campionilor.
TSKA MoscovaInter Milano a eliminat-o pe Chelsea după ce a învins-o cu 1-0 pe ”Stanford Bridge”. Cealaltă mare surpriză a serii s-a petrecut pe terenul echipe spaniole FC Sevilia care a fost elminiată de TSKA Moscova. Reprezentanta Rusiei a jucat senzaţional în Spania, nu puţine fiind momentele în care Sevilla a părut formaţa oaspete pe Manuel Sanchez Pizjuan. . Plasat în spatele “colosului” Necid, mijlocaşul lui ŢSKA a pasat decisiv la golul marcat de ceh şi a aplicat lovitura decisivă în repriza a doua a meciulul, când l-a învins pe Honda din lovitură liberă. E prima înfrângere înregistrată de Sevilla în istoria participărilor în Champions League.

În celălat sfert, pe “Stamford Bridge”, Jose Mourinho i-a demonstrat lui Carlo Anceloti că este întradevăr acasă atunci când joacă la Londra. Inter a dominat tactic întreaga partidă, iar repriza secundă a fost în totalitate la discreţia italienilor. Portughezul a şocat când a decis să înceapă meciul cu trei atacanţi pe teren, însă mutarea sa s-a dovedit inspirată , iar “nerazzurri” au obţinut o victorie memorabilă. Eto’o l-a învins pe Turnbull cu 10 minute înainte de final, moment în care în care formaţia lui Ancelotti s-a prăbuşit definitiv.

loading...