Breaking news

Cheloo vrea sã împrumute la Mihai Bendeac o sumã cu patru zero-uri!

loading...

Dezvãluiri inedite în cadrul celei mai noi ediţii iUmor, difuzatã în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1. Aflaţi la masa juriului, înainte de intrarea pe scenã a unui concurent, Cheloo i-a adresat o întrebare lui Mihai Bendeac, întrebare ce a scos la ivealã o serie de lucruri mai puţin ştiute despre juraţii emisiunii.

„Mihai Bendeac, aş vrea sã fac şi eu un împrumut nerambursabil la tine, se poate?”, şi-a întrebat Cheloo colegul de juriu de la iUmor. Luat prin surprindere, Mihai Bendeac a dorit sã ştie înainte despre ce sumã este vorba. „O sumã cu patru zero-uri”, i-a mãrturisit Cheloo, care a mai precizat şi cã se referã la moneda naţionalã. Adevãrata surprizã a venit însã când acesta i-a spus şi ce ar vrea sã facã mai departe cu aceşti bani. Despre ce este vorba şi ce rãspuns i-a dat Mihai Bendeac, telespectatorii vor afla în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1, când Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată.

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

loading...