Breaking news

Cheloo și-a rupt mâna la audițiile X Factor

loading...

Cheloo a ajuns de la masa juriului X Factor, direct la spital, după ce și-a dislocat umărul pe scena concursului când a vrut să facă stage diving.

cheloo accidentatÎn audiţiile “X Factor” de duminică, ce vor putea fi urmărite începând cu ora 20:30, la Antena 1, juriul a rămas format din doi membri, dar doar pentru un moment, deoarece Cheloo a fost nevoit să meargă de urgenţă la spital din cauza unei accidentări grave.

Răzvan Simion, unul dintre prezentatorii show-ului, l-a provocat pe concurentul de pe scenă, venit la audiţii să impresioneze cu o piesă de-a lui Bittman, să facă stage diving, un salt în mulţime practicat des de vedetele rock.

Luat de val, Cheloo s-a oferit să-i arate concurentului cum se face, moment în care, în urma căzăturii, şi-a dizlocat umărul, provocându-i dureri groaznice. În momentul accidentării, colegii rapperului s-au speriat, mai ales când au realizat că nu este vorba de nicio glumă. În lipsa lui Cheloo, Delia a mărturisit că regretă incidentul colegului său, dar cu toate astea, show-ul a fost nevoit să continue.

Telespectatorii care vor urmări „X Factor” duminica aceasta, vor putea fi martorii întregului moment al accidentării lui Cheloo în urma căreia a fost nevoit să stea cu mâna imobilizată timp de 3 săptămâni.

loading...