Breaking news

Cheloo, săltat de polițiști pentru trafic de droguri. Vedeta riscă ani grei de pușcărie

Cheloo, membrul celebrei trupe hip hop, Paraziții, a fost săltat miercuri dimineață din propria locuință, de către polițiști și dus la audieri la sediul DIICOT, întrucât este implicat într-o rețea de trafic de droguri.

chelooCheloo a fost luat pe sus de mascați și dus la audieri la sediul DIICOT Ploiești întrucât acesta ar fi adus la mai multe petreceri diverse cantități de droguri, în special canabis, pe care le dădea și celorlalți invitați.

Anchetatorii au găsit în locuința artistului câteva grame de canabis.

Procurorii DIICOT Ploiești efectuează azi mai multe percheziții într-un dosar de trafic de droguri de risc, una dintre acestea vizând domiciliul rapperului Cătălin Ștefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo.

Perchezițiile se fac pe raza județului Prahova, dar și în București, activitatea infracțională desfășurându-se începând cu anul 2015.

Ancheta vizează 90 de persoane care urmează să fie aduse la audieri în fața procurorilor.

Cheloo s-a mutat în urma cu ceva timp la Breaza, acolo unde şi-a ridicat o casă în care artistul traieşte alături de soţie şi de fiul său.

După ce în urmă cu doi an a fost dat afară din juriul X Factor din cauza comentariilor rasiste la adresa unui concurent gay, Cheloo se pregătea să debuteze din 3 aprilie alături de delia și Bendeac, în juriul emisiunii „iUmor”, de la Antena 1.

UPDATE 23.00: Cheloo a fost pus sub control judiciar de procurorii DIICOT, după zece ore de audieri.

>