Breaking news

Cheloo, nevoit să-l elimine pe Ioan Mann ca să o poată salva pe Natalia Selegean

Pentru prima dată de la debutul galelor live, Cheloo s-a aflat  în postura de a alege între doi concurenți din propria-i echipă, întrucât Natalia Selegean și Ioan Mann au ajuns la duel.

Natalia Selegean și Ioan Mann au ajuns sâmbătă seară la duel, în gala live cu numărul cinci de la X Factor România.

Se întâmplă destul de rar în istoria concursului X Factor, ca doi concurenți ai aceluiași jurat să intre la duel.

După ce fiecare dintre cei doi concurenți ajunși la duel au cântat, jurații și-au exprimat părerea cu privire pe cine salvează și de ce.

Delia a fost prima care a ales dintre cei doi.

Au fost două momente de vis, ați cântat amândoi, ați strălucit amândoi. Nu mi se pare corect. Evident că unul dintre voi va trebui să părăsească scena. Mi se pare că avem nevoie de amândoi aici, voi vă înțelegeți și asta e o dovada de prietenie”, a spus Delia.

După care adresându-se prezentatorilor a spus: ne grăbim rău???

Răzvan i-a replicat: Delia trebuie să ne spui pe cine salvezi și să folosești un singur argument.

Delia: pentru că este ciudat, Ioan e sensibil, cântă cald, trăind momentul. Ea e forța, e femeia, e…dar recunosc că evident sunt femeie și o salvez pe Natalia, merg mai departe cu ea.

Și pentru ai-i face viața gea lui Cheloo, dan Bittman a decis să-l salveze pe Ioan Mann.

E întradevăr cea mai grea seară de până acum, pentru că am pierdut-o și pe Iulia Manolache. Iar acum doi oameni dragi mie sunt la duel. Natalia nu ai fost niciodată polițistă, eu te-am văzut tot timpul ca pe o mare artistă, cânți de parcă ai fi făcut-o de-o viață încoace. Ioan Mann este singurul care m-a făcut să plâng, și dacă nu ar fi fost el nu aș fi simțit să plâng în acel moment. Deci Ioan ne-a călăuzit pașii și ne-a dat un exemplu de voință și de viață, și ne-a demonstrat că este un artist. Dar ca să-i fac o sarcină foarte grea lui Cheloo, îl aleg pe Ioan Mann”,a  spus Dan Bittman.

După ce și-a manifestat nemulțumirea față de votul publicului precizând că voci bune au părăsit concursul în timp ce altele au rămas, Cheloo a decis să îl trimită acasă pe Ioan Man și să o salveze pe Natalia Selegean.

Poate ar trebui să schimbăm puțin frecvența și să revenim la stilul meu. Eu am fost adus aici în concurs pentru a arăta cine sunt cu caracterul meu, deci să lăsăm teatrul ăsta deoparte. O să vă spun sincer că publicul a făcut niște alegeri care nu au fost în totalitate pe gustul meu. Amândoi cântă bine, amândoi și-au dat silința să câștige X Factor, puteți să mă urâți să mă detestați, cei de acasă și cei din sală. Însă, Ioan Mann știe că drumul său se oprește aici și este absolut normal să o aleg pe Natalia Selegean”, a spus Cheloo.

Drept urmare, cu doar o gală înainte de marea finală în concurs au mai rămas doar cinci concurenți: Natalia Selegean, Tudor Turcu și Dragoș Udilă din echipa lui Cheloo, trupa Red din echipa Deliei și Ioana Anuța din echipa lui Dan Bittman.

>