Breaking news

Chef Ionuţ Lupu gãteşte duminicã la Oradea reţeta sa din primul episod al show-ului

Atunci când participi la un reality show cum este Top Chef, toatã comunitatea localã îşi doreşte sã te sprijine şi sã îţi demonstreze ce mândrii sunt de tine.

Este şi cazul lui Chef Ionuţ Lupu, din Oradea, care a fost invitat duminica aceasta, începând cu ora 17:30, în cadrul unul mall din Oradea, sã pregãteascã în vãzul tuturor reţeta realizatã în prima emisiune Top Chef.

Acest preparat – : Orez cu ratatouille de legume, chifteluțe de vită și sos de șampanie este cu atât mai specialã pentru Chef Ionuţ Lupu cu cât l-a ajutat sã câştige proba pe echipe din primul episod  Top Chef. Vino să asiști la un show culinar de exepție și să deguști specialitatea pregatită de Chef Ionuț Lupu!

Ionuţ Lupu are 31 de ani, iar cu gastronomia are o relaţie mai veche, încã din liceu. La primul loc de muncã a fost avansat dupã doar 2 sãptãmâni, iar în prezent este Chef la un restaurnat din Oradea, unde a avut şansa sã îl cunoascã pe Nicolas Delgado, un bucãtar deosebit şi membru membru al  Academiei Culinare Franceze.

Delgado i-a fost şef timp de 7 luni, iar la plecarea sa, postul de Chef bucãtar a fost ocupat chiar de Ionuţ Lupu.

Despre el, Chef Ionuţ ne spune cã este pasionat de bucãtãria franţuzeascã şi de cea mediteraneanã, însã telespectatorii îl vor putea cunoaşte mai bine cu fiecare episod Top Chef, difuzat în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1.

>