Breaking news

Chef Florin Dumitrescu și-a lansat o linie de produse care îi poartă semnătura

Juratul din show-ul ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” de la Antena 1 și-a lansat pe piață o linie de produse care îi poartă semnătura.

chef florin dumitrescu - produse semnaturaParte dintr-o gamă pe care intenționează să o dezvolte pe viitor, sandwich-urile semnate chef Florin Dumitrescu se găsesc de azi pe piață și sunt realizate după rețete proprii, cu ingrediente proaspete, fără conservanți sau aditivi.

”După multe luni de muncă, sunt foarte încântat de primele produse din linia care îmi poartă numele. Sunt sandwich-uri cu ingrediente și combinații pe gustul meu, cu piureuri de legume și dulcețuri făcute după rețete proprii, dar și ingrediente home-made, cum ar fi jambonul de casă. Acestea reprezintă doar prima linie, pentru că în câteva săptămâni voi trimite spre rafturi multe alte surprize”, mărturisește chef Florin Dumitrescu.

Juratul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” dezvăluie că are în plan extinderea acestei game și cu alte preparate, cum ar fi supe de legume sau feluri principale, și acestea realizate după propriile rețete.

”Pe lângă cele trei feluri de sandwich-uri, voi lansa și alte produse proaspete. Toate se vor găși în rețelele de hipermarketuri, benzinării, și se adresează celor care vor să mănânce și acasă sau în pauza de prânz la fel de bine ca la restaurant. E vorba de rețete pe care în mod normal le puteți savura în restaurantele care au meniul semnat de mine. Acestea se vor găsi ambalate, gata de luat acasă, încălzit și pus în farfurie. Sunt poduse care nu conțin conservanți, prafuri sau alte chimicale, ci doar ingrediente proaspete, ca în restaurant. Tocmai de aceea și termenul lor de valabilitate este mai mic”, a mai spus Florin.

>