Breaking news

Champions League 2013 se vede la Digi Sport 1 și 2

Digi Sport 1 și Digi Sport 2 oferă în această săptămână fotbal pe pâine microbiștilor. Marți și miercuri, de la ora 21.45, echipele calificate în sferturile de finală ale UEFA Champions League se luptă pentru un loc în semifinale.

digi sportMarți, de la 21.45, pe Digi Sport 1, PSG Eindhoven– echipa care a facut cele mai mari investitii pentru acest sezon în transferuri, unde joacă superstarurile Ibrahimovici, Thiago Silva, Lavezzi, David Beckham și Lucas Moura, liderul campionatului Frantei- se confruntă pe teren propriu cu F.C Barcelona.

Echipa spaniolă este pe primul loc in Primera Division si s-a calificat dupa ce a spulberat pe Milan in returul optimilor (4-0). Cu Messi, Iniesta si Xavi în teren spaniolii speră să câștige pe teren francez.

Și tot mâine seară, pe 2 aprilie, Digi Sport 2 transmite celălalt meci din sferturi, partida dintre Bayern și Juventus. Finalista ultimei ediții a UEFA Champions League, echipa care urmează să fie preluată de la vara de Pep Guardiola, întâlnește, în direct la Digi Sport 2, campioana Italiei si echipa care a trecut cu lejeritate in optimi de Celtic.

Miercuri, de la 21.45, pe Digi Sport 1, meciurile din sferturile UEFA Champions League continuă cu confruntarea dintre Real Madrid și Galatasaray Istanbul.  Echipa lui Jose Mourinho este favorită în confruntarea cu turcii.

Pe Digi Sport 2, de la aceeași oră, se vede ultima partidă a sferturilor Ligii Campionilor Europeni, dintre Malaga și Borussia Dortmund.

Marți, 2 aprilie, și miercuri, 3 aprilie, Digi Sport 1 va difuza, de la ora 21.00, 22.30 și 23.30, editii speciale ale emisiunii „Eurofotbal”, cu Ilie Dumitrescu, Gabi Balint si Mihai Stoica, invitați în studio.