Breaking news

CFR Marfă vinde Hotelul Express situat în centrul stațiunii Predeal

Hotelul, integrat în circuitul turistic in 2014 și clasificat la 3 stele, este compus din 23 de camere duble, 4 apartamente și 2 camere triple, cu un restaurant ce poate găzdui până la 60 de persoane, o bucătărie complet echipată, o sală de conferințe cu o capacitate de 60 de locuri, o sală de fitness și spații administrative.

Cu o structură arhitecturală de aproximativ 2500 mp de tip demisol+parter+2 etaje+mansardă, hotelul poate fi o destinatie potrivita pentru vacante individuale, tabere sau intalniri de afaceri. Sala de conferinte poate sustine organizarea de workshop-uri, congrese, training-uri, sedinte, prezentari sau lansari de produse iar pentru cei activi hotelul poate fi un punct de plecare pentru o varietate de activitati in aer liber: drumetii pe munte, ski sau snowboarding in sezonul rece sau excursii de descoperire a zonei.

Deoarece CFR Marfă se afla in situatia de a restitui un ajutor de stat considerat ilegal de către Comisia Europeană, societatea desfășoară un proces amplu de valorificare a activelor neutilizate în activitatea de transport feroviar de mărfuri. Astfel, în conformitate cu articolul 248 din Codul de Procedură Fiscală, CFR Marfă a decis să valorifice toate activele care nu au o utilitate directă în activitatea de exploatare, inclusiv spațiul hotelier detinut in stațiunea Predeal.

>