Breaking news

CFR Cluj, calificare spectaculoasă în play-off-ul Ligii Campionilor

CFR Cluj s-a calificat marţi seară, în play-off-ul Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins echipa scoţiană Celtic Glasgow, în manşa a doua a turului al treilea preliminar.

După 1-1 în manşa tur de la Cluj, ardelenii au reuşit imposibilul în deplasarea din Scoţia. Elevii lui Dan Petrescu au făcut un meci fabulos, reuşind să marcheze de patru ori în poarta scoţienilor.

Ciprian Deac a deschis scorul în minutul 27 după o centrare a lui Billel Omrani. Scoţienii au egalat prin James Forrest, în minutul 51, iar zece minute mai târziu, Odsonne Edouard a adus în avantaj echipa Celtinc Glasgow. Însă când se aşteptau mai puţin, ardelenii au primit un cadou. În minutul 74, Omrani a egalat scorul la 2-2, după un penalty făcut cadou de Brown, care a comis henţ în propriul careu.

Însă nu au avut prea mult timp la dispoziţie să se bucure de egalare, căci două minute mai târziu, Christie a marcat din pasa lui Edouard.

În minutul 80, Omrani a reuşit o nouă egalare, 3-3, cu un şut din unghi, după o minge respinsă de Bain la şutul lui Păun.

Ţucudean a dat lovitura în ultimele secunde ale jocului, după o pasă a lui Păun, care s surprins apărarea scoţiană (90+7).

CFR va juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu Slavia Praga, campioana Cehiei, primul meci fiind programat pe 20 august la Cluj.

>