Breaking news

Cezar Ouatu, deghizare fantastică în Angela Gheorghiu

Cezar Ouatu se va deghiza sâmbătă la Te cunosc de undeva de la Antena 1, în celebra soprană Angela Gheorghiu. Contratenorul spune că speră ca ”Angela Gheorghiu să nu-l m ucidă, după ce îl va asculta”.

cezar ouatu - angela gheorghiuSeară specială pentru Cezar Ouatu sâmbătă, 14 martie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”.

El va cânta pentru prima oară, pe aceeași scenă, cu mama sa, Maria, în cadrul unui moment special, transformați în Andrea Bocelli, artist în deschiderea căruia Cezar a cântat, respectiv Sarah Brightman.

Iar în concurs, acesta o va imita pe celebra soprană Angela Gheorghiu, cu piesa „Copacul”.

“Este o mare bucurie pentru mine și o mare responsabilitate să pot întruchipa o mare voce și o mare divă, precum doamna Angela Gheorghiu. Sper să nu mă ucidă, după ce mă va asculta, și să pot transmite măcar jumătate din sensibilitatea dumneaei”, a declarat Cezar.

De asemenea, artistul spune că va dedica acest moment memoriei tatălui său.

“Cred că în momentul în care voi cânta această piesă toate gândurile mele vor fi îndreptate către tatăl meu, căruia îi plăcea foarte mult această piesă”, a mai spus el, cu ochii în lacrimi.

Ce-i transmite Cezar Ouatu celebrei soprane, după ce va încheia momentul artistic, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 14 martie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”.

Cezar Ouatu și mama lui le fac să plângă pe Alina Pușcaș și Ozana Barabancea

Cel mai emoționant moment de până acum de pe scena show-ului “Te cunosc de undeva!” se va petrece în ediția de sâmbătă, 14 martie, de la ora 20.30, la Antena 1, când Cezar Ouatu va cânta pentru prima oară alături de mama sa, Maria.

Cei doi, mamă și fiu, îi vor întruchipa pe Sarah Brightman și Andrea Bocelli și vor cânta “Con Te Partiro”, iar momentul lor va fi unul de o puternică încărcătură emoțională.

“M-ați impresionat foarte mult amândoi!”, le spune Ozana Barabancea, de la masa juriului, abia stăpânindu-se să nu izbucnească din nou în plâns, în timp ce prezentatoarei show-ului, Alina Pușcaș, îi șiroiesc lacrimile pe obraji.

Ce le va transmite privitorilor Cosmin Seleși, copleșit la rându-i de emoții, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 14 martie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”

cezar si mama luicezar - mama lui

>