Breaking news

Cercetătorii spun că în realitate trăim doar 16 ore din 24

Cercetătorii spun că durata unei zile s-a redus aproape la jumătate, astfel că trăim în doar 16 ore ceea ce ar trebui să trăim în 24.

Din cauza oscilaţiei Schumann a Terrei, timpul trece mai repede decât ne imaginăm. Valoarea frecvenţei de vibraţie, 8 Hz, coincide pe anumite segmente cu ritmul alfa al creierului uman, cel asociat stării de relaxare, de armonie cu noi însine.

Specialiștii spun că până în anul 1978, acest “puls al planetei” s-a menţinut constant, aşa cum a fost şi în ultimii 10.000 de ani.

Însă, în jurul acestei date s-a întâmplat ceva şi oscilaţia a crescut spre 13 Hz… Iar despre cei născuţi după ’78 se spune că au creierul “acordat” pe noua oscilaţie.

Tot această cauză ar putea fi explicaţia creşterii numărului de persoane supradotate, cu IQ peste medie sau cu capacităţi psihice remarcabile.

La nivel planetar, se spune că avem de-a face cu o inversiune a polilor magnetici, fenomen care se petrece o dată la 13.000 de ani, deci de două ori într-un mare ciclu cosmic de 26.000 de ani.

Conform celor care au analizat, de-a lungul timpului, diverse documente în acest sens, Terra se comportă ca un imens circuit electric.

Între suprafaţa şi ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 de km distanţă de suprafaţă, există un fel de cavitate electromagnetică.

Curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe măsură ce ne apropiem de “Punctul Zero”.

Deci dacă 24 de ore ale zilei reprezintă acum 16 ore efective, diferenţa dintre acestea se va mări exponenţial, astfel încât la trecerea prin “Punctul Zero”, 24 de ore din anul 1980 vor corespunde la zero ore efective. Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista!

>