Breaking news

Cercetat penal după ce s-a luat la bătaie cu un polițist

Un bărbat din Rășinari este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii și ordinii publice după ce a distrus geamurile unui imobil și a adus injurii polițiștilor care au încercat să-l calmeze.

politia sibiuIncidentul s-a petrecut duminică noaptea în jurul orei 3. Bărbatul de 29 de ani locuiește în același imobil cu sora sa, imobil ce aparține tatălui lor,  nefiind însă deschisă o procedură de succesiune.

Pe fondul stării avansate de ebrietate, bărbatul s-a înfuriat foarte tare și a început să spargă cu un topor geamurile locuinței surorii sale, lovind și usa de acces în imobil. Aceasta speriată, a chemat imediat poliția. Ajunși la fața locului,  oamenii legii nu au avut deloc o misiune ușoară.

Bărbatul de 29 de ani s-a dovedit a fi în continuare agresiv și recalcitrant. În cele din urmă, polițiștii au reușit să-l ducă pe agresor la sediul Postului de Poliție Rășinari. Aici însă, unul dintre agenții de poliție a fost agresat verbal și amenințat de către agresor, care a folosit împotriva acestuia cuvinte injurioase. În momentul încătușării, bărbatul a opus rezistență, încercând să îi lovească pe polițiști.

Nici după ce a fost încătușat barbatul nu s-a potolit. Acesta l-a lovit cu capul pe paznicul comunei Rășinari, încercând să fugă din sediul Poliției, însă polițiștii l-au reținut și imobilizat. Acum, el trebuie să suporte consecințele faptelor sale.

Bărbatul a fost prezentat în cursul zilei de ieri, 15 mai 2011, instanței de judecată cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii și ordinii publice. Împotriva acestuia instanța a dispus interdicția de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile„, a explicat inspectorul Luciana Balteș, purător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.