Breaking news

Centrul Capitalei, blocat de aprinderea luminilor de Crăciun

Miercuri seară, centrul Capitalei, în zona Piața Universității a fost blocat mai bine de două ore, din cauza aprinderii luminilor de Crăciun.

Bucureștenii s-au înghesuit miercuri seară, să fie prezenți pe esplanada de deasupra parcării subterane de la Universitate, să asiste la aprinderea luminilor de Crăciun.

Cu mic cu mare, bucureștenii au vneit însoțiți de copii, nepoți, rude și vecini să vadă atât bradul de Crăciun cât și Târgul de sărbători.

Din acest motiv, traficul rutier a fost dat peste cap, iar pe trotuarele de la Universitate nu mai aveai loc să arunci nici măcar un ac.

Abia în jurul orei 20.00, traficul rutier s-a mai decongestionat și românii au început să mai plece din Piața Universității.

Târgul, demunit “Bucharest Christmas Market”, va fi deschis până în 3 ianuarie 2013, pe toată perioada sărbătorilor de iarnă.

Anul acesta, bradul de Crăciun are 17 metri, a fost amplasat în cadrul târgului şi a fost împodobit cu 2.500 de becuri galbene şi 600 de lucrări de artă ce formează un puzzle, în vârful bradului fiind aşezaţi doi îngeri cu trâmbiţe.

Copiii care vor vizita târgul de Crăciun vor avea ocazia de a vedea şi sania cu reni şi Casa lui Moş Crăciun.

>