Breaking news

Centenarul Marii Uniri, celebrat la FASHIONTV SPRING FESTIVAL

Palatul Parlamentului găzduieşte în Sala Unirii evenimentul FASHIONTV SPRING FESTIVAL.

Între 26 si 27 aprilie 2018 va avea loc FASHIONTV SPRING FESTIVAL la Palatul Parlamentului,  Sala Unirii, eveniment internațional ce promovează moda, arta, cultura și turismul din România, cu ocazia Centenarului Marii Uniri.

FASHIONTV SPRING FESTIVAL, eveniment unic in România ce promovează moda, arta, cultura și turismul din România, cu ocazia Centenarului Marii Uniri, transmis in 196 de tari, va avea loc intre 26 si 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, Sala Unirii, de la orele 19.30 .

Designeri, modele și personalități internaționale din 40 de țări, vor fi prezenți la evenimentul FASHIONTV SPRING FESTIVAL  pentru a celebra Centenarul Marii Uniri.

Prof. dr. ADINA NANU prezintă “Un secol de costum in Romania”, impresionanta colecție proprie de costume românești autentice ce va putea fi admirată in cele doua zile de festival.

Prezentări de modă Clara Rotescu, Cătălin Botezatu, prezentări ale studenților de la Universitatea Națională de Arte din Bucuresți si Universitatea de Artă și Design din Cluj Napoca, designeri invitați din Grecia, Italia, Franța si Anglia, modele de top din Europa, Gala FTV Fashion Awards, plus alte surprize,  iată câteva elemente pentru a nu rata cel mai important eveniment de fashion al anului!

FASHIONTV SPRING FESTIVAL este organizat de către Fashiontv  România  în parteneriat cu European Fashion Council.

Prof. dr. ADINA NANU predă de peste 50 de ani cursuri de Istoria Artelor, Istoria Stilurilor si a Costumului la Universitatea Națională de Arte si Universitatea Natională de Artă Teatrală si Cinematografică, din Bucuresti.

Fashiontv International este cel mai important canal de fashion din lume, cu o activitate de 19 ani in domeniu, prezent pe 5 continente, in 196 de țări.

Prima zi, 26 aprilie – ROMANIAN SPRING FESTIVAL, este un omagiu adus Centenarului Marii Uniri prin prezentarea expoziției „Un secol de costum in România”, din colecția prof. dr. Adina Nanu și a evenimentului “100 de ani de modă si artă populară românească” –  prezentări de modă ale studenților de la Universitatea Națională de Arte din Bucuresți, Universitatea de Artă și Design din Cluj Napoca, prezentări de modă ale designerilor invitați din Grecia, Italia, Franța, Anglia, prezentare de modă Clara Rotescu.

Cea de-a doua zi a festivalului, 27 aprilie – INTERNATIONAL FASHION DAY – transformă România in capitala modei internaționale pentru o zi. Personalități din domeniile modei și ale ospitalității vor fi recunoscute public in cadrul Galei FTV Fashion Awards. Premiile vor fi înmânate de către Michel Adam, președintele și fondatorul Fashiontv International, iar prezentarea de modă Cătălin Botezatu va încheia seara cu un super show.

FASHIONTV SPRING FESTIVAL este organizat de către Fashiontv  România, reprezentatul oficial Fashiontv International,  în parteneriat cu European Fashion Council.

Fashiontv International este cel mai important canal de fashion din lume, cu o activitate de 19 ani in domeniu, prezent pe 5 continente, in 196 de țări.

Prof. dr. ADINA NANU predă de peste 50 de ani cursuri de Istoria Artelor, Istoria Stilurilor si a Costumului la Universitatea Națională de Arte si Universitatea Natională de Artă Teatrală si Cinematografică din Bucuresti.