Breaking news

Cele mai utile sfaturi pentru alegerea decorului de nuntă

Oh, ce frumoasă este ziua nunții! Ce amalgam de emoții și trăiri te încearcă. Și cât de frumos se completează acestea cu decorul atent ales al evenimentului.

Totul pare desprins dintr-un basm frumos. Dar ce se întâmplă atunci când decorul nu e cel pe care ți-l dorești și ce sfaturi utile ți-ar prinde bine pentru a evita o astfel de situație neplăcută? Vezi ce recomandări au pentru tine specialiștii companiei Eventimag, astfel încât ziua marelui eveniment să fie una cu adevărat memorabilă.

1.    Apelează la specialiști calificați

Evident, orice mireasă sau mire poate da dovadă de creativitate, poate adăuga decorului o notă de originalitate, dar recomandarea specialiștilor este totuși de a apela la o agenție care îți va pregăti proiectul până la cele mai mici detalii posibile. Recomandarea e ca alegerea decorului să fie făcută din timp, iar viitorii miri, fără implicarea altor persoane în cel mai bun caz, să decidă asupra schiței exact așa cum și-o doresc. Aceasta ar include: stilul (minimalist versus opulent), nuanțele cromatice, anumite elemente dorite în mod special.

2.    Determinați bugetul în care să vă încadrați

Acest lucru este important pentru munca specialiștilor, deoarece în baza resurselor financiare de care dispuneți, aceștia vor putea alege cum să creeze întreg decorul evenimentului. De exemplu, vor găsi decorațiuni pentru masa de nuntă din materiale alternative, vor opta pentru o zonă de fotografii creată hand made sau vor găsi  o arcadă de nuntă de vânzare la un preț acceptabil. În acest fel, veți reuși să economisiți considerabil mai mulți bani și totodată să aveți o nuntă de vis.

3.    Prestabiliți o temă a întregului eveniment

            Poate suna ciudat, căci tema de bază e nunta, dar în realitate acest lucru ține de conceptul evenimentului. De exemplu, poți să ai parte de o nuntă în inima pădurii sau pe malul mării, într-un restaurant șic sau în stil câmpenesc, în dependență de aceste preferințe poți jongla cu tematica nunții.

În acest fel, nu vei opta pentru câteva zeci de decorațiuni care nu se vor încadra organic, ci vei alege câteva care vor da nunții tale șarmul la care visezi.

4.    Creați 2-3 zone pentru stiliza nunta

            Recomandarea e să aveți neapărat o zonă de întâlnire a oaspeților, în care pot fi, de exemplu, utilizați stâlpi decorativi pentru nuntă sau niște aranjamente florale, o zonă a candy bar-ului, care să fie nu doar delicioasă, dar și vizual impecabilă și o zonă foto în care oaspeții să poată culege amintiri. Când se face această repartiție este mult mai ușor să dai evenimentului un rafinament și o eleganță aparte.

Vrei să ai la nunta ta cele mai frumoase și stilate accesorii pentru decor? Apelează la Eventimag și fă-ți nunta exact pe gustul tău.

>