Breaking news

Cele mai sigure si rapide modalități prin care poți cumpăra Bitcoin in 2021

Bitcoin este un subiect de discuție pentru toată lumea și pe bună dreptate. De ce nu ar fi? Este cea mai simplă modalitate de economisire a fondurilor. Și această utilitate a sa nu este ceva ce am observat noi, oamenii obișnuiți. Este dovedită de marile companii, care ușor-ușor încep să își stocheze profitul în criptomonede.

Această migrare către cryptomonede în detrimentul fiatului este relativ înțeleasă. Banii că EURO, RON, USD își pierd în timp valoarea, iar valoarea lor este controlată și dictată de un guvern. La Bitcoin, fiind proiectat într-o proporție de 21 de milioane, adică o cantitate limitată, în timp îi crește valoarea. De asemenea, un lucru cunoscut deja de majoritatea oamenilor, Bitcoin este fără stăpân, nu este controlat de nimeni.

Evident, mai sunt și alte caracteristici pe care le are Bitcoin și care îi aduc aprecierea în față oamenilor și popularitatea: siguranță și rapiditate. Bitcoin nu poate fi hackuit și este cea mai rapidă modalitate de transfer a banilor dumneavoastră, dacă oferiți un fee bun pentru mineri. Fee-urile sunt și acestea mult mai ieftine comparativ cu comisioanele bancare. Un transfer bancar, către o altă banca decât cea prin care doriți să inițiați transferul, poate dura între 24-48 de ore, dacă vorbim de euro. Dacă vorbim de RON, lucrurile se mișcă ceva mai rapid, însă trebuie să respectați un anumit program bancar, altfel poate dura 12 ore.

În 2021, însă, oricât de sigură este rețeaua de blockchain, care nu poate fi hackuita, oamenii care vor să va păcălească găsesc tot felul de posibilități de a face acest lucru, prin platforme false, care promit profit de 200% până la modalități înșelătoare de a primi criptomonedele, prin curier acasă. Astfel de promisiuni sunt false și este important să vă asigurați mereu care este modalitatea pe care o alegeți pentru a avea criptomonedele stocate într-un portofel.

O să vă prezentăm în continuare care sunt cele mai sigure și rapide modalități de a cumpăra Bitcoin.

Puteți cumpăra Bitcoin fizic, de la ATM-urile crypto. Modalitatea de cumpărare se realizează cu RON cash. Bitcoin România are, până în acest moment, cea mai extinsă rețea de bancomate din țară. Există acum câte un ATM în aproape fiecare colț din țară, inclusiv recent au amplasat un ATM Bitcoin în Oradea, care le oferă clienților posibilitatea de a cumpăra simplu, sigur și rapid Bitcoin, Litecoin și Ether cu Ron. Pentru a face cumpărarea trebuie să urmați pașii afișați pe ecran. Apăsăți pe moneda pe care doriți să o cumpărați și butonul destinat cumpărării. Trebuie să vă scanați codul QR al portofelului dumneavoastră și să introduceți bancnotele în aparat, una câte una, începând de la un minim de 50 de RON. După ce aveți toate confirmările în blockchain, cantitatea de crypto o sa fie stocată în portofelul dumneavoastră. Mai rapid de atât există?

O altă modalitate simplă, rapidă și sigură de a cumpăra Bitcoin este prin platformele online. În general platformele online funcționează cu depunere bancară și politică de KYC și AML. Ceea ce înseamnă că, înainte de a face cumpărarea, este necesar să treceți câteva etape importante, dar esențiale. Să prezentați documentele personale, număr de telefon, adresa de email. Ulterior trebuie să specificați sursa fondurilor și sursa cryptomonedelor. După ce ați trecut de această etapă, puteți face depunerea banilor cu care ulterior puteți cumpără Bitcoin. Cumpărarea efectivă de Bitcoin este rapidă, aproape instantă în general. Procesul poate fi îngreunat de transferul bancar, care nu depinde de compania pe care ați ales-o. Este vorba despre ceea ce am discutat anterior.

Oricare ar fi modalitatea pentru care ați optat pentru a face o cumpărare de Bitcoin, această o să fie sigură și rapidă pentru că acestea sunt principiile care stau la baza tehnologiei blockchain. Nu uitați însă regulă de aur din piață crypto și anume: nu investiți niciodată banii pe care nu sunteți dispuși să îi pierdeți. Nicio companie reală nu va poate garanta profit, Bitcoin nu este controlat de nimeni și nimeni nu știe în ce direcție se îndreaptă prețul. Dacă știam, în acest moment, cel mai probabil, nu aveam această discuție acum și aici.