Breaking news

Cele mai recomandate masini pe care le poti inchiria din Otopeni atunci cand temperatura coboara in termometre

Temperaturile din termometre inca sunt destul de scazute, dar asta nu ne impiedica sa ne ducem la indeplinire planurile de calatorie. Fie ca vrei sa inchiriezi un autoturism in scop personal, fie ca trebuie sa te deplasezi in tara pentru afaceri, in anumite situatii este o idee excelenta sa nu iti uzezi masina privata.

Esti interesat de servicii de inchirieri auto Otopeni? Descopera care sunt cele mai recomandate masini din flota auto pentru acest sezon si alege inspirat vehiculul care iti va oferi libertate deplina de miscare, si un confort sporit la temperaturi scazute. In ciuda miturilor enuntate de sceptici, automobilele electrice sunt cea mai recomandata optiune si vin la pachet cu un nivel sporit de siguranta, greu de egalat de masinile cu motorizare pe combustie. Iata de ce si care sunt cele doua modele la volanul carora ti-ai dori sa fii, chiar si numai sa faci un test drive complet.

BMW I3, cel mai popular model electric pe care merita sa il inchirezi

Principalul avantaj pentru care merita sa inchiriezi o masina electrica atunci cand temperaturile sunt scazute in termometre, este faptul ca sistemele electronice de control al stabilitatii si tractiunii vor functiona mult mai bine, decat cele de pe alte masini. Acolo unde autoturismele clasice pot ramane blocate in zapada, un automobil electric va avea suficienta putere pentru a evita aceasta situatie neplacuta.

Mai mult, nu trebuie sa astepti ca masina sa se incalzeasca, pentru ca beneficiezi de confort termic inca de cand te urci la volan. Transmisia pe roti va preveni derapajul pe gheata sau zapada, iar autonomia nu va fi atat de mult influentata de temperaturile scazute, asa cum te-ai astepta. Stiai ca cele mai multe masini electrice se vand si conduc in Norvegia, tara unde in primele luni ale anului temperatura nu creste de -18 grade C?

Nissan Leaf, masina electrica ce iti garanteaza confortul absolut

Daca nu ai mai condus pana acum un Nissan Leaf, este cel mai oportun moment sa te bucuri de un test drive prelungit, prin serviciile de inchiriere. Acest vehicul a castigat atentia tuturor si se comporta excelent in conditiile gerului agresiv, asa cum niciun alt autoturism nu reuseste. Tractiunea optimizata, nivelul sporit de siguranta, viteza de incarcare si posibilitatea de incalzire de la distanta sunt doar cateva dintre avantajele pe care ti le ofera un Nissan Leaf.

Sistemul de incalzire prin temporizator sau prin aplicatia de telefon iti garanteaza un nivel de confort greu de egalat: scaunele si volanul vor fi incalzite, iar tu te vei bucura din plin de experienta libertatii de miscare. Tractiunea previzibila si liniara se va putea observa de la distanta, vei pleca rapid de pe loc, fara problemele pe care le-ar putea aduce o masina pe combustie.

Caroutis.com, firma de inchirieri auto recomandata de soferii din toata tara

Aceasta firma de inchirieri auto se bucura de popularitate dintr-un simplu motiv: iti ofera cea mai buna experienta posibila.

Poti rezerva online autovehiculul dorit si ai posibilitatea sa il preiei din aeroportul Otopeni sau Baneasa, dar si din alte orase ale tarii, precum Cluj-Napoca, Sibiu, Timisoara sau Targu-Mures. Este prima firma din domeniu care a introdus flota de masini electrice in Romania, si iti pune la dispozitie 20 de modele de automobile BMW I3 si Nissan Leaf pe orice perioada.

 

Date de contact:

Tel: +4 0747 134 901

E-mail: reservations@caroutis.com

 

 

>