Breaking news

Cele mai profitabile tipuri de pariuri

Jucatorii pasionati de pariuri sportive sunt mereu in cautarea unor metode noi si cat mai eficiente prin care sa isi mareasca sansele de reusita. Astfel, multi apeleaza la diferite strategii si sisteme de joc, care automat implica si o gestionare mai eficienta a banilor.

Cu toate acestea insa, in pariurile sportive cel mai important lucru ramane alegerea celor mai profitabile tipuri de pariuri si a asa ziselor “value bets” (pariuri valoroase). Tocmai despre acest subiect iti voi vorbi in continuare, prezentandu-ti care sunt unele dintre cele mai bune tipuri de pronosticuri pe care le poti alege atunci cand joci la pariuri sportive.

Care sunt cele mai profitabile tipuri de pariuri?

Industria pariurilor sportive s-a dezvoltat enorm in ultimii ani si la noi in tara si acest proces de evolutie este inca in desfasurare. Acest lucru este benefic pentru pasionatii de pariuri, deoarece astfel beneficiaza de servicii si platforme din ce in ce mai bune.

Tot la acest capitol trebuie amintita si dezvoltarea ofertei de pariuri disponibile. Astfel, daca in urma cu mai mult timp alegerile erau extrem de limitate, in ziua de astazi poti paria pe aproape orice pronostic doresti.

Agentiile de pariuri, in special cele online acorda o atentie deosebita tipurilor de pariuri oferite, incercand astfel sa puna la dispozitia clientilor o oferta cat mai complexa.

Exista pe internet multe strategii pariuri din cadrul carora vei invata cum sa iti gestionezi mai bine banii cand pariezi, care sunt greselile pe care trebuie sa le eviti, precum si sisteme de joc interesante.

Pe langa aceste informatii utile insa ai nevoie sa alegi pariuri de valoare, adica cele mai profitabile pronosticuri din oferta. Iata in lista de mai jos cateva optiuni de pariere la care ar trebui sa apelezi cat mai des:

  • Sub/Peste goluri/puncte – in sportul modern diferentele dintre echipele “mici” si “mari” devin tot mai reduse. Putine echipe favorite mai castiga la o diferenta categorica de goluri/puncte. De aceea, unul dintre cele mai profitabile tipuri de pariuri este reprezentat de cele pe totaluri de puncte sau goluri. Pariind pe astfel de pronosticuri poti evita multe surprize, care sunt tot mai frecvente in ziua de azi. Astfel nu te va mai interesa cine inscrie, ci doar sa se depaseasca sau nu o anumita limita.
  • Handicap asiatic – acest tip de pariu iti este extrem de util odata ce il vei intelege si iti ofera posibilitatea de a seta exact linia de handicap dorita, beneficiind in unele situatii chiar si de rambursarea mizei. In stransa legatura cu ce ti-am prezentat anterior, handicapul asiatic pozitiv pe “outsideri” (echipe/jucatori mai slab cotati) poate fi o alegere inspirata pentru multe meciuri
  • Pariuri pe cartonse – la meciurile de fotbal pariurile pe cartonase pot reprezenta un pronostic extrem de profitabil. Daca stii sa analizezi corect un meci din acest punct de vedere poti prinde multe pariuri castigatoare. De asemenea, sa urmaresti in direct un meci si sa pariezi pe cartonase in momentul oportun poate fi o buna strategie de joc.

O alta optiune interesanta de pariuri, care se poate dovedi profitabila pe termen lung daca te specializezi in aceasta directie este reprezentata de pariurile pe cornere la fotbal, acolo unde printr-o analiza corecta a meciului poti gasi pariuri valoroase.

Ce pariuri ar trebui sa eviti?

Daca mai sus ti-am prezentat tipurile de pariuri care se pot dovedi cele mai profitabile pe termen lung, consider ca este util sa afli si ce tipuri de pariuri ar trebui sa eviti.

In primul rand trebuie sa te feresti de pariurile care tin exclusiv de noroc, cum ar fi de exemplu “Total goluri – par/impar”. Asemenea pronosticuri nu pot fi analizate si nu te poti baza pe niciun fel de informatie in alegerea lor. Totul tine pur si simplu de noroc, fiindca nu poti prezice care va fi rezultatul. Factorul “noroc” trebuie eliminat cat mai mult din ecuatia pariurilor si tocmai de aceea asemenea tipuri de pariuri trebuiesc evitate.

De asemenea, iti sugerez sa nu plasezi pronosticuri ce au in vedere o perioada scurta de timp. La fotbal, de exemplu, exista in prezent si pariuri pe intervale de 10 sau chiar 5 minute. Cotele sunt tentante, insa si sansa de a prinde un pariu castigator este destul de mica. Intervalul de timp la care pariul face referire este restrans, astfel ca este greu de prezis ce se va intampla in respectiva perioada.

Un alt sfat pe care ti-l pot da este sa eviti cat mai mult pariurile combinate pe acelasi meci. In prezent, la multe case de pariuri online poti combina mai multe pronosticuri din acelasi meci.

Este o optiune interesanta, insa e greu sa anticipezi o evolutie atat de exacta a unui eveniment, incat sa prinzi mai multe pariuri castigatoare. Analizeaza bine acel meci si limiteaza-te doar la un singur pronostic, pe care il consideri cel mai bun.

In concluzie, oferta bogata de pariuri din agentiile online licentiate iti permite astazi sa alegi doar cele mai profitabile tipuri de pariuri. Analizeaza cu atentie pronosticurile disponibile, invata cum sa pariezi si impreuna cu informatiile asupra evenimentului pe care pariezi poti gasi optiuni extrem de interesante si cu sanse bune de reusita.

>