Breaking news

Cele mai potrivite ocazii în care să oferi coșuri cadou unor persoane dragi

loading...

Dacă sunt pregătite în mod profesionist de către o companie specializată în astfel de selecții, coșurile cadou nu reprezintă o simplă alăturare de produse la întâmplare, într-un ambalaj festiv. Specialiștii din domeniu vorbesc despre o adevărată artă de pregătire a unor astfel de cadouri, pe baza experienței, dar și cu multă atenție la detalii. Produsele trebuie să se potrivească între ele, să fie complementare, să transmită împreună un mesaj puternic către cel ce va primi acel cadou.

Coșurile cadou cu produse gourmet premium sunt de cele mai multe ori alese de Sărbători – coșuri cadou de Crăciun, coșuri cadou de Paște, coșuri cadou de 8 martie etc. Însă ele nu trebuie privite ca o rutină pentru astfel de momente din an. Există coșuri cadou potrivite pentru multe alte clipe memorabile, cadouri cu bun gust, elegante, rafinate, care pot impresiona deplin persoane dragi din viața fiecăruia.

Contexte în care coșurile cadou reprezintă o alegere inspirată

Coșurile cadou reprezintă cadouri universale, dar nu impersonale. Cei de la gourmetGIFT.ro spre exemplu susțin că fiecare coș cadou înglobează mesaje puternice, detaliile fiind cele care fac dintr-un cadou banal un cadou memorabil, dintr-o simplă selecție de produse, o experiență gourmet desăvârșită, în armonie perfectă cu ocazia, dar și cu relația dintre cel care oferă și destinatarul cadoului. Culori, arome, origini, branduri, gusturi – nimic nu este întâmplător în modul în care se creează un coș cadou demn de a ajunge în tendințe, potrivit pentru diverse ocazii de viață. Coșurile cadou nu sunt doar pentru mediul corporate, ci reprezintă un gest frumos, plin de încărcătură emoțională, atât timp cât alegerea este realizată corect.

Coșuri gourmet pentru aniversări, dar și pentru mulțumire

Un coș cadou poate fi ales pentru zile de naștere, dar și pentru alte aniversări din viața personală (aniversarea unor momente fericite individuale sau de cuplu). Se pot alege de asemenea coșuri gourmet de tip Thank You Gift, adică acele cadouri de mulțumire sinceră adresată unei persoane. Poate fi vorba de un coș cadou trimis unui prieten care ți-a fost alături la greu sau de un coș cadou oferit profesorului, antrenorului, mentorului care te-a sprijinit pentru îndeplinirea unui anumit obiectiv personal / profesional.

Ce mai poate spune un cadou: “Felicitări!” sau “Să te însănătoșești curând!”

Online pot fi comandate inclusiv coșuri cadou de felicitare, ce pot fi transmise tot pentru motive personale (nașterea unui copil, căsătorie, logodnă), cât și profesionale (o avansare primită la locul de muncă, îndeplinirea unui obiectiv special). Mai puțin alese în România, dar foarte populare în unele țări precum SUA sunt coșurile cadou de tip Get Well Gift, coșuri cadou trimise unei persoane dragi care a suferit o problemă de sănătate. Este genul de mesaj de optimism, dar în același timp semnificând empatie puternică.

Coșuri cadou pentru părinți, pentru nași, pentru fini

Se poate spune că în țara noastră, de Sărbători, dar și în multe alte ocazii personale, sunt tradiționale cadourile pentru nași, cadourile pentru fini, cadourile pentru părinți / socri. Există coșuri cadou perfecte și pentru astfel de ocazii, desigur. Este bine să fie ales un magazin online specializat, dedicat acestor produse, care oferă inclusiv instrumente de alegere automată în funcție de criterii principale – cine oferă, cine primește, care este ocazia. Desigur, se pot solicita recomandări de la specialiștii în vânzări.

În cele mai multe cazuri, coșurile cadou conțin produse gourmet, selectate cu grijă și ambalate festiv, într-un mod care sporește eleganța cadoului. Coșurile cadou pot conține selecții de băuturi fine, cafea, dulciuri, produse tradiționale sau produse internaționale de prestigiu – totul de la branduri premium și exclusiviste, pentru a oferi cadoului o aură de poveste.

loading...