Cele mai populare jocuri la cazinourile din România

Statisticile indică un procent de până în 0, 6 % de jucători care sunt pasionați de jocurile de noroc în țara noastră, aceștia putând fi considerați niște clienți fideli a tot ceea ce are legătură cu domeniul jocurilor de cazinou.

87% dintre jucătorii care au încercat jocurile de noroc online au declarat că au făcut acest lucru pentru plăcerea jocului în sine (mai ales la jocurile 77777) și pentru a se relaxa, ceea ce înseamnă că românii au înțeles pe deplin scopul jocurilor de cazinou. Dar, care sunt acele tipuri de jocuri pe care românii preferă să le încerci atunci când joacă online sau în cazinourile terestre?

Ruleta

Este unul dintre cele mai populare jocuri de noroc, atât în mediul online, cât și în stabilimentele offline, acolo unde ocupă un procent foarte important din rândul jucătorilor, la egalitate cu aparatele de sloturi. Având o multitudine de versiuni (europeană, americană, small balls, progresivă sau 3D), ruleta online constituie o alternativă mult mai atractivă și mai reconfortantă decât variantele sale offline, mai ales că într-un cazinou digital poți să testezi și variantele de ruleta cu dealer real, ceea ce reprezintă un avantaj major pentru jucătorii care preferă să se relaxeze de acasă.

Sloturile

Atrași de calitatea grafică, a animațiilor și a sunetelor, dar mai ales de posibilitățile de câștig oferite de către jackpoturile progresive, jocurile ca la aparate sunt printre favoritele românilor. Book of Ra, Qonzo’s Quest, Starburst, Sizzling Hot sau 40 Super Hot se numără printre cele mai jucate sloturi pe platformele online din țara noastră. Desigur, românii au descoperit și avantajele oferite de către jocurile la aparate online, care au înglobate jackpoturi progresive, mulți dintre aceștia reușind să câștige atât premii cu o valoare medie, cât și premii mai consistente.

Pokerul și video pokerul

Preferate pentru rapiditatea derulării mâinilor, dar și pentru variantele multiple care se regăsesc în oferta cazinourilor online, aceste tipuri de jocuri de noroc sunt printre cele mai des jucate de către români. În acest caz, o pondere importantă o ocupă jocul de poker care este foarte apreciat de către jucătorii din cazinourile licențiate, în special de către cei care accesează camerele cu dealer live de pe platformele online din România. Video pokerul este o combinație foarte captivantă între jocul clasic și cel de sloturi, oferindu-le jucătorilor ceea ce este mai avantajos din ambele variante.

Bingo

Este unul dintre acele jocuri de cazinou care se regăsesc în preferințele unui număr din ce în ce mai crescut de români, mai ales că a fost extrem de mediatizat în diverse show-uri televizate. De aceea, românii au început să îl prefere atunci când joacă online, fiind un tip de joc foarte simplu și care este placul unei game variate de persoane, indiferent de vârstă.

Blackjack

Facil și ușor de încercat, atât în varianta online, cât și în cea offline, jocul de blackjack reprezintă o alternativă pe placul jucătorilor români din cazinourile cu licență, care îl pot încerca în variantele de Spanish Blackjack, Progressive Blackajck, Vegas Strip, Pontoon sau Switch.

Oricare are fi varianta aleasă, aceste tipuri de joc de cazinou îi oferă jucătorului multiple posibilități de a se bucura de adrenalină din plin și de relaxare fără limite!

>