Breaking news

Cele mai noi cărți de dragoste de la LIBREX pentru cititorii împătimiți

Un nou an, noi obiective pe care vrei să le îndeplinești cu succes. Pe lângă tot ce ți-ai propus pentru anul 2022, îți recomandăm să adaugi pe listă și cititul. Propune-ți să citești mai mult și să încerci mai multe genuri literare.

Cititul este cu siguranță una dintre cele mai relaxante activități, iar după o zi lungă de muncă, câteva pagini din cartea preferată te vor pregăti pentru un somn odihnitor. Chiar dacă ai impresia că nu ai timp să citești, gândește-te cât aloci zilnic rețelelor de socializare sau altor activități care nu te relaxează sau nu sunt productive. Poți citi oriunde, chiar și în drum spre locul de muncă sau în pauze. Cititul te deconectează pentru o perioadă de la problemele tale, te ajută să îți îmbogățești cultura generală și vocabularul. Poți afla foarte multe informații interesante chiar și din beletristică, nu neapărat doar din cărți de specialitate. 

Și pentru că am menționat beletristica, unele dintre cele mai apreciate lecturi sunt cărțile de dragoste. Oamenii le adoră pentru că întotdeauna au final fericit și pentru că pot empatiza cu personajele. Sunt prezentate povești de iubire la care majoritatea oamenilor visează și datorită succesului acestora, unele sunt chiar transformate în filme sau seriale de succes. De aceea, în noul an îți recomandăm să alegi cele mai frumoase carti de dragoste de la LIBREX. În continuare, îți vom prezenta două dintre cele mai noi apariții de la această librărie online. 

Prima carte pe care ți-o recomandăm este considerată ,,fenomen” pe Amazon și Goodreads: Ipoteza iubirii, de Ali Hazelwood. Momentan, titlul este disponibil la precomandă și se va livra începând cu data de 20 ianuarie 2022. Protagonista cărții, Olive Smith, studiază la Universitatea Stanford și nu crede în relațiile romantice de durată. Cu toate acestea, cea mai bună prietenă a sa încearcă să o convingă de importanța iubirii, așa că Olive născocește un plan: va avea un iubit fals, pe nimeni altul decât un tânăr profesor cu o reputație nu tocmai bună. Unde va duce experimentul lui Olive? Comandă cartea și află ce se întâmplă cu protagonista! 

A doua carte pe care ți-o recomandăm este de asemenea aflată la precomandă: Moștenitoarea cucerește un duce, de Harper St. George. O poți comanda de pe acum, iar livrarea va începe pe 21 ianuarie 2022. Este o poveste despre cum dragostea nu poate fi impusă și cum chiar și în timpurile în care căsătoriile erau aranjate, unele femei găseau puterea de a se împotrivi și de a visa la alesul inimii lor. August Crenshaw este o moștenitoare americană ce nu vrea să se mărite doar din conveniență cu un lord britanic. Părinții ei își doresc neapărat această căsătorie, așa că hotărăsc să o mărite pe mezina familiei cu lordul. August nu este de acord ca mezina să treacă prin așa ceva și pune la cale un plan ce pare perfect. În ciuda subiectului, este o poveste de dragoste amuzantă și cu siguranță vei îndrăgi personajele. 

Dacă ți-au plăcut aceste cărți, tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul LIBREX și să le comanzi! 

>