Breaking news

Cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont cand alegi servicii de contabilitate in Brasov!

Cauti o companie care ofera servicii de contabilitate in Brasov? Pentru a face alegerea potrivita, trebuie sa tii cont de mai multe aspecte, referitoare la capacitatea firmei de a oferi servicii complete si la elementele de digitalizare folosite, intr-o perioada in care mediul online este utilizat intr-o masura tot mai mare. In mod evident, serviciile de contabilitate complete trebuie sa fie livrate integrat cu sustinerea oferita de un expert contabil dedicat firmei tale.

Avantajele oferite de un soft de facturare online

Activitatea oricarei companii presupune emiterea unui numar considerabil de facturi, in schimbul platilor primite pentru serviciile si produsele oferite clientilor. Atunci cand cauti servicii contabilitate Brasov, este firesc sa iti doresti ca, din acest punct de vedere, lucrurile sa se desfasoare cat mai simplu, mai rapid si mai usor.

O eficienta maxima este asigurata prin folosirea unui program integrat in platforma client, pusa la dispozitia clientilor de catre firma de contabilitate, aspect care face posibila emiterea unei facturi online prin parcurgerea a numai 5 pasi simpli si extrem de clari:

  • primul pas consta in cautarea clientului in baza de date pusa la dispozitie de ANAF, prin simpla completare a codului unic de inregistrare (CUI), urmata de apasarea pe tasta Enter. Daca baza de date nu returneaza nici un rezultat, trebuie definit un client nou, proces de asemenea foarte simplu. La prima utilizare a softului trebuie completate seria si primul numar care doresti sa apara pe factura, dupa care urmatoarele numele vor fi alocate de program, in mod automat;
  • al doilea pas este efectuat dupa gasirea clientului sau crearea unui client nou si consta in completarea datei facturii si a datei scadente. Programul va retine scadenta folosita pentru fiecare client si o va completa in mod automat, la urmatoarele facturi create pentru clientul respectiv,
  • al treilea pas este la fel de simplu: daca ai creat deja articolul pentru care emiti factura online, poti incepe sa scrii denumirea acestuia. Vor aparea toate articolele care contin acea denumire. Daca apesi Enter, vei intra in meniul de creare articol nou al programului de facturi;
  • al patrulea pas consta in completarea cantitatii, a pretului si, daca este cazul, a tipului de discount. Ai posibilitatea de a adauga si informatii suplimentare pe factura, folosind campul denumit „Note“;
  • al cincilea pas consta in salvarea facturii, care este contabilizata automat.

Asadar, cu acest soft oferit de specialisti in servicii contabilitate Brasov, integrat in platforma de contabilitate, tot procesul devine mai simplu si mai rapid. Factura este trimisa clientului pe email, iar utilizatorul are acces la ea in orice moment.

servicii contabilitate Brasov

Ce inseamna servicii contabile complete online?

Pe langa un program de facturare eficient, expertii in servicii de contabilitate din Brasov trebuie sa ofere acces la fel de usor la rapoartele si documentele ce rezulta din toate celelalte operatiuni care intra in activitatea unei firme.

Este vorba despre rapoarte si documente care tin de contabilitatea financiara, precum jurnal TVA, balanta, registre contabile obligatorii si bilant. De asemenea, trebuie asigurata realizarea si depunerea lunara sau anuala (in functie de forma de organizare) a declaratiilor pentru taxe si impozite. Un alt aspect este reprezentat de inregistrarea documentelor de salarizare si de mentinerea relatiei cu ITM si cu aplicatia Revisal – Registrul General de Evidenta a Salariatilor. Toate acestea trebuie sa se regaseasca in platforma de client, iar antreprenorul sa poata avea acces de pe mobil si din portalul web la rapoarte si la documente.

Daca tii cont de aceste aspecte atunci cand alegi servicii de contabilitate in Brasov, nu vei da gres! Aspectele birocratice vor fi realizate de specialisti in domeniu si de programe avansate, iar tu te vei putea concentra pe bunul mers al firmei si pe cresterea profitului!

>