Breaking news

Cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand cumperi un fiset metalic

loading...

Unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa se preocupe directorul sau asistent managerul unei companii il reprezinta gestiunea actelor si documentelor. De cele mai multe ori, acestea contin informatii confidentiale, astfel incat trebuie pastrate intr-un loc sigur, la care sa nu aiba acces foarte multa lume.

Fisete metalice

Daca si tu te afli intr-o situatie similara, cel mai indicat este sa achizitionezi un fiset metalic. Aceasta piesa de mobilier de birou este ideala pentru clasificarea si arhivarea actelor si documentelor in conditii de maxima siguranta, asigurand cresterea productivitatii firmei tale.

Chiar daca un fiset metalic reprezinta solutia optima pentru actele unei companii, alegerea modelului ideal pentru nevoile tale nu este una tocmai usoara, mai ales daca este pentru prima data cand cumperi un astfel de produs. In prezent, pe piata exista sute de modele, fiecare cu caracteristicile sale, iar aceasta oferta extrem de larga te-ar putea coplesi. Tocmai din acest motiv, OfficeClass, magazinul numarul 1 de papetarie si birotica din Romania, iti ofera cateva recomandari pentru a te asigura ca alegi cel mai bun fiset metalic pentru specificul companiei tale.

  1. Orienteaza-te exclusiv catre un magazin autorizat. Daca apelezi la un furnizor profesionist, cu o experienta relevanta in domeniu si recenzii pozitive din parea clientilor, ai garantia ca vei achizitiona un fiset metalic rezistent, cu o durata de viata indelungata si cel mai bun raport calitate-pret.

In plus, un magazin autorizat, cum este OfficeClass, are in oferta sa produse provenind exclusiv de la branduri renumite la nivel international. Daca nu esti familiarizat cu marile nume din aceasta industrie, o idee foarte buna este sa te orientezi catre produsele italienesti, cum ar fi cele de la +Plus Mobilier.

  1. Tine cont de numarul de documente ale firmei tale. Denumirea de “fiset metalic” acopera o plaja larga de produse, cu dimensiuni si compartimentari foarte diferite. Prin urmare, inainte de a face o achizitie, este important sa estimezi ce spatiu ar ocupa actele si documentele actuale ale companiei tale, dar si cele care vor aparea in urmatorii ani.

La OfficeClass, gasesti fisete metalice cu 1 sau 2 usi, cu 1 pana la 4 polite (sau cu 3 polite plus seif) si care suporta o greutate de 35 pana la 60 de kilograme pe polita. Dimensiunile acestora variaza de la 800 x 350 x 600 milimetri la 1.000 x 400 x 1.800 milimetri.

Daca niciunul dintre produse nu corespunde 100% nevoilor si dorintelor tale, nu iti face griji: un magazin profesionist te poate ajuta sa le personalizezi cu ajutorul politelor suplimentare la comanda.

  1. Fii atent la detaliile legate de comanda si livrare. Daca nu esti tocmai familiarizat cu fisetele metalice, este recomandat sa comanzi unele gata asamblate, intrucat acest proces poate fi destul de dificil si iti poate consuma mult timp.

In plus, daca alegi sa comanzi online, vei avea suficient timp sa studiezi oferta si sa faci alegerea potrivita pentru tine.

Nu uita! Un fiset metalic de calitate trebuie sa aiba o structura de rezistenta din tabla de otel profilata, cu o grosime de minimum 0,6 milimetri si tratata astfel incat sa nu rugineasca. In plus, este indicat ca acestea sa fie vopsite ignifug, pentru ca documentele din interior sa nu fie distruse in cazul unui incendiu.

Fiset metalic
loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>