Breaking news

Cele mai frumoase piese de artă se datorează produselor calitative de la Colorit

Arta este cunoscuta ca fiind unul din cele mai impresionante moduri prin care oamenii evadeaza din realitate si patrund in misteriosul taram al culorilor, formelor si texturilor. Pentru a rezulta o adevarata capodopera sunt necesare instrumentele si materialele care sa permita acest lucru intr-un mod cat mai practic si mai util, astfel ca magazinul online colorit.ro pune la dispozitia tuturor artistilor cele mai calitative produse din Romania.

colorit.roGratie importatorului RoArt Distribution, celebrele marci de materiale de pictura precum Lukas, Nerchau, Iwata, Harder & Steenbeck, Jacquard si multe altele, sunt acum prezente si pe piata din Romania, astfel ca cel mai cautat magazin online pentru pictori amatori si profesionisti ofera spre vanzare produse calitative din branduri de prima clasa.

De altfel, insusi administratorul acestui brand declara in cadrul site-ului faptul ca “Din interesul crescut si accentuat pentru arta si pentru pictura ne propunem sa aducem in fata clientilor nostri de talie mica sau mai mare vaste produse pentru pictura, grafica, hobby sau mestesuguri, imbinand pasiunea cu talentul si cu preturile excelente ale produselor. Suntem capabili sa incurajam fiecare client de al nostru in alegerea produselor, astfel incat ceea ce va transpune in materie de pictura sa fie unicat, amprenta fiind pur personala.”

Produse calitative si promotii pentru toti pasionatii de arta

Magazinul online colorit.ro doreste ca prin vanzarea materialelor de pictura si nu numai, sa sustina arta in adevaratul sens al cuvantului, pentru a reda zambetele colorate de pe chipurile oamenilor ce intra in contact cu acestea. Colorit este un adevarat sprijin pentru tinerii scolari ce doresc sa se initieze in aceasta lume a frumosului, astfel ca ofera toate uneltele necesare pentru realizarea celor mai frumoase opere, printre acestea numarandu-se acuarelele dotate cu nenumarate culori, seturi de pensule, sevalete de  masa, de atelier sau de teren, blocuri de desen, dar si palete de pictura. Toate aceste intrumente contribuie impreuna cu talentul si implicarea pictorului la realizarea celor mai impresionante picturi si desene.

Datorita faptului ca arta implica totodata si frumoasele obiecte decorative, toti iubitorii acesteia isi imbraca propriul atelier sau oricare alt spatiu in care isi petrece majoritatea timpului, cu produse indraznete si vesele demne de un artist, printre acestea numarandu-se pusculita elefant din ceramica, ceasul rustic, set de pictura in forma de ghiveci, purcelus sau dovlecel.

Promotiile nu lipsesc niciodata din cadrul magazinului colorit.ro, de aceea toti vizitatorii site-ului vor gasi in permanenta produse de calitate superioara la preturi extrem de accesibile, astfel ca setul de culori acrilice Lukas Studio 6113 poate fi achizitionat pentru pretul de 355,70 de lei. Mai mult de atat, fiecare comanda realizata va beneficia de o reducere de 5% in cazul in care  vizitatorul se va abona la canalul Colorit, iar in cele din urma va primi un cupon in baza caruia va putea sa isi achizitioneze orice produs din cadrul magazinului online la un pret mult mai mic. Desi sediul firmei se afla in Bucuresti, clientii din toata tara au posibilitatea sa profite de calitativele produse de la colorit.ro datorita faptului ca toate comenzile pot fi expediate in orice judet si oras.

Toate fiind spuse, comerciantul Colorit beneficiaza de cele mai multe informatii si produse de calitate superioara in materie de arta, datorita experientei sale de peste 20 de ani in acest domeniu. Alaturi de toate aceste beneficii, precum consilirea telefonica gratuita, se adauga livrarile fara plata a tuturor comenzilor ce depasesc suma de 300 de lei.