Breaking news

Cele mai frumoase 5 piese de mobilier pentru o baie modernă

Amenajarea unei băi nu se oprește doar la alegerea gresiei, faianței (sau plăcilor speciale din ceramică pentru placarea pereților și pardoselii) și la montarea obiectelor sanitare.

Pentru ca o baie să fie complet funcțională și să arate bine, vei avea nevoie și de mobilier baie: dulapuri, oglinzi, mobilier pentru lavoar și așa mai departe, toate alese astfel încât să le poți folosi sau curăța cu ușurință și, bineînțeles, să arate perfect. În continuare, îți prezentăm câteva piese de mobilier pe care le poți comanda online de la German Quality. 

Băile moderne sunt caracterizate nu numai de design, ci și de funcționalitate și de ușurința în curățare. Astfel, dacă vrei să petreci mai puțin timp curățând baia, îți recomandăm să alegi pe cât posibil, atât piese de mobilier, cât și obiecte sanitare suspendate. În acest sens, îți prezentăm Arthema Vela Baza lavoar suspendata 65x45xH55 cm, alb lucios. Așa cum poți observa și din imagine, cu toate că este un corp de mobilier modern, are totuși o eleganță greu de egalat, care va schimba total aspectul băii. Datorită materialului din care este realizat (MDF) și faptului că are un finisaj lucios, se curăță repede și nu va avea de suferit din cauza aburului. Prezintă un sistem reglabil de suspendare și două sertare glisante cu mecanism de închidere lentă. 

Dacă ai hotărât că baia ta va beneficia de un blat modern, cu siguranță ai observat că sunt foarte multe variante dintre care poți alege. Pentru a-ți veni în ajutor, îți sugerăm 

Ideal Standard Connect Air Blat pentru lavoar 60x44xH2 cm, gri lucios. Este un blat cu dimensiuni generoase, care se va potrivi perfect în aproape orice baie. Este versatil, astfel că se poate utiliza atât ca etajeră, cat și tăiat pentru a monta lavoare aparținând aceleiași game. Comandând acest blat, vei primi în pachet atat șabloane pentru decupare, cat și instrucțiuni, astfel încât tot procesul va fi simplu și rapid. 

Pentru că am menționat mai devreme cât de utile sunt corpurile de mobilier suspendate, mai avem o recomandare pentru tine: Roca Cube Coloana 30x24xH150 cm. Reprezintă o soluție elegantă și practică pentru depozitarea produselor cosmetice și nu numai, având în vedere compartimentarea inteligentă de care dispune. Are două uși, astfel că poți împărți spațiul de depozitare foarte simplu, este realizat din PAL și are rafturi cu înălțime reglabilă. 

Ce ar fi o baie fără o oglindă? Noi îți recomandăm o oglindă cu personalitate, o oglindă elegantă, care va conferi băii tale un plus de rafinament și totodată de modernism. Este vorba despre Roca Luna Oglinda Ø75 cm. Uită de oglinzile pătrate sau dreptunghiulare și alege-o pe aceasta, în care te vei privi cu drag ori de câte ori vei intra în baie. 

Și pentru că oglinda de la baie are nevoie de extra-lumină, îți recomandăm și o Roca Cube Aplica pentru oglinda. Datorită design-ului minimalist, se va potrivi în orice baie și cu orice tip de oglindă. Poți să montezi două becuri de maxim 33W fiecare și te vei bucura de lumina ideală pentru a te aranja ori de câte ori dorești. 

Sursa foto: https://www.germanquality.ro/roca-cube-coloana-30×23-6xh150-cm-27801.html

>