Breaking news

Cele mai bune porți si garduri în 2022

Gardul reprezintă o parte estetică importantă din imaginea de ansamblu a unei case. Rolul său este să delimiteze în mod elegant curtea de spațiul public și să ne ofere intimitate. Gardurile nu se aleg la întâmplare, ele trebuie să răspundă optim nevoilor de cost, montaj, întreținere și estetică. Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro  îți face recomandări importante cum alegi garduri, porți și împrejmuiri pentru casa ta.

 

De la clasic la modern

 

Știm deja că piața materialelor de construcții se află într-o continuă evoluție, iar când vine vorba despre garduri și împrejmuiri pentru curți și grădini nu fac excepție de la regulă. Dacă în urmă cu foarte mult timp majoritatea gardurilor erau făcute din scânduri de lemn, tendințele actuale au adus în prim plan concepte noi și moderne.

 

Gard din șipcă metalică

 

Reprezintă cea mai practică alegere din punct de vedere financiar. Materia primă din care sunt făcute șipcile metalice poate fi tablă zincată sau aluzinc. Șipcile metalice pot fi vopsite pe ambele părți și oferă protecție anti-coroziune. Un astfel de gard se montează facil cu ajutorul unor șuruburi speciale autoforante. Concret, nu veți avea nevoie nici de sudură și nici de personal specializat.

 

Gardul din șipcă metalică este destinat tuturor formelor de relief și suprafețelor. Poate fi montat atât pe teren plat, dar și pe un teren aflat în pantă. Durata de viață este de minimum 25-30 de ani, iar raportul preț-calitate este excelent. Acest tip de gard nu necesită niciun fel de întreținere specială.

 

Gard din fier forjat

 

Fierul forjat este un material versatil, solid și rezistent în condiții extreme. Un gard din fier forjat reprezintă o opțiune modernă de a schimba radical aspectul casei. Acesta amplifică ideea și sentimentul de siguranță datorită rezistenței și durității sale.

 

Clienții pot opta pentru orice model deoarece fierul forjat este maleabil la încălzire și se poate modela după bunul plac. Nu necesită curățare și se întreține foarte ușor. Producătorii afirmă că gardul din fier forjat are cea mai mare durată de viață comparativ cu alte tipuri de garduri existente.

 

Gard metalic tip jaluzele

 

Gardul metalic tip jaluzele este un concept care a fost primit cu reticență de oameni, dar care a ajuns rapid în topul preferințelor. Este o alternativă modernă de împrejmuire, iar aspectul estetic va stârni cu siguranță admirația vecinilor și prietenilor. Gardul permite circulația maselor de aer, având un efect pozitiv pentru plantele și vegetația din proximitatea sa. Datorită formatului și amplasarii lamelelor, privirile nedorite nu vor pătrunde în curtea ta.

 

Prezintă o structura robustă și puternică de unde denotă siguranță și securitate. Face față cu brio factorilor de mediu, radiațiilor UV și intemperiilor, durata de viață depășind lejer 50 de ani. Întreținerea este simplă, un jet de apă este mai mult decât suficient. Clienții au posibilitatea să aleagă între lamele înguste sau late, dar și dintr-o paletă variată de culori.

 

Gard din tablă decupată

 

Tabla decupată este unul dintre cele mai utilizate concepte în materie de împrejmuiri. Sunt rezistente și oferă un aspect ultra modern și personalizat cu stilul casei. Decupajele sunt variate, clienții pot alege dintre linii drepte, curbe, flori sau orice alte forme dorite.

 

Sunt garduri rezistente, iar tabla este foarte greu de tăiat de răufăcători. Nu are nevoie de tratament sau soluții speciale pentru întreținere. Se recomandă spălarea cu jet de apă de 2 ori pe an.

 

Gard din WPC

 

Abrevierea WPC vine de la Wood Plastic Composite care înseamnă profil din lemn compozit sau lemn plastifiat. Procesul de fabricare este inovativ și complex la finalul căruia se obține un material extrem de rezistent și foarte prietenos cu mediul înconjurător. Gardurile WPC atrag din ce în ce mai mulți adepți în România și lumea întreagă.

 

WPC este de 3-4 ori mai rezistent decât lemnul la îndoire sau alte presiuni mecanice. Este imun factorilor de mediu și radiațiilor UV. Datorită tratamentelor din timpul procesului de producție, WPC nu favorizează apariția mucegaiului. Nu este abraziv, nu produce așchii, iar producătorul garantează o durată de viață de minimum 25 de ani.

 

De unde cumperi mai ieftin garduri pentru curte?

 

De aceea există Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro. Aici găsești o gamă variată de garduri  la cel mai bun preț. Vindem-Ieftin.ro livrează materiale de construcții direct de la producător/ fabrică oriunde pe teritoriul României. Clienții plătesc doar prețul materialelor, nu și adaosurile referitoare la stocare și manipulare care se regăsesc în prețul de la raft din magazine. O cantitate mai mare înseamnă un preț de achiziție mai mic.

 

Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro este un concept unic în România, primul market network care funcționează pe vânzare consultativă. Echipa de consultanți specializați și dedicați este mereu pregătită să ofere sfaturi și informații importante clienților care apelează la ei, iar la final aceștia vor primi cel mai bun preț la materialele de construcții de pe lista lor. De ce să alergi prin depozite și hipermarketuri? Online este mult mai simplu.

 

Simulare de costuri

 

Să ne imaginăm că vrem să construim un gard cu următoarele dimensiuni: lungime 10 metri, înălțime 2 metri. Tabelul de mai jos vine ca o estimare de preț, dar și cu diferențe de bani pe care le puteți economi cu ajutorul Casei de Comenzi Vindem-Ieftin.ro

 

 

Preț Vindem-Ieftin.ro Concurență
Nr curent Material Preț material Preț final gard Preț material Preț final Economie
1 Șipcă metalică Wetterbest 7,30 lei/ ml 1168 lei 8,6 lei/ ml 1376 lei 208 lei
2 Fier forjat 160 lei/ mp 3200 lei 250 lei/ mp 5000 lei 1200 lei
3 Tablă decupată 450 lei/ mp 9000 lei 523 lei/ mp 10 460 lei 1460 lei
4 Gard metalic tip Jaluzele 312 lei/ panou 2184 lei 375 lei/ mp 2625 lei 441 lei

 

* tabelul și simularea de preț nu cuprind accesoriile, bolțari, bare metalice, soclu de beton, etc;

** conform Wetterbest, se pot monta între 7 și 9 șipci/ 1 ml. Simularea a fost realizată pe 8 șipci/ ml;

*** 1 panou de gard tip jaluzele are 3,08 mp, însă se poate comanda pe orice dimensiune.

>