Breaking news

Cel mai tânăr candidat la prezidenţiale din istorie, candidează la Primăria Capitalei

Medicul veterinar Sebastian Popescu, care în 2019 a devenit cel mai tânăr candidat la prezidenţiale din istorie, intră în cursa pentru Primăria Generală a Municipiului Bucureşti.

Sebastian Popescu, Preeşdinte al Partidului Noua Românie, a decis să candideze pentru funcţia de Primar General al Capitalei. Vrea să pună capăt mandatului lui Gabriela Firea şi să ofere bucureştenilor o capitală cu adevărat europeană, fără străzi pline de gropi şi gunoaie şi fără tramvaie ruginite şi  autobuze fără aer condiţionat.

Rezultatul obţinut la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie 2019 mă obligă să continui bătălia politică şi să ofer de astă dată bucureştenilor, o alternativă curată pentru Primăria Generală. Mă adresez celor care s-au săturat de Firea dar şi celor care nu au încredere în candidaţii altor partide şi celor care vor altceva pentru Bucureşti. Candidez pentru a putea pune umărul la modernizarea Capitalei României, să rezolv în patru ani de mandat, marile probleme ale Bucureştiului: reţeaua de termoficare, parcările şi transportul în comun. Sunt multe alte probleme mai mari, mai mici, mai mărunte, de rezolvat în Capitală. Ştiu că nu e uşor să administrezi un oraş ca Bucureştiul, dar mie îmi plac provocările şi niciodată nu mă înham la ceva ce nu pot face faţă. Dacă bucureştenii vor altceva, acum au ocazia să voteze cel mai tânăr primar din istoria Capitalei“, a declarat Sebastian Popescu pentru exclusivNEWS.ro.

Pentru a putea candida la Primăria Capitalei, Sebastian Popescu are nevoie de 9000 de semnături.

Toţi cei care vor să semneze pentru candidatura lui Sebastian Popescu la funcţia de Primar General al capitalei o pot face fie pe email la office@partidulnouaromanie.ro , fie la sediul PNR din Piaţa Unirii, Strada Halelor Nr. 17, Etaj 1, Sector 3, Bucureşti.

>