Breaking news

Cel mai tânăr candidat la alegerile prezidenţiale nu are bani de campanie

Sebastian Popescu, candidatul Partidului Noua Românie la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie, nu are bani pentru campania electorală.

Cel mai tânăr candidat la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie 2019, este şi cel mai sărac dintre toţi cei 14 candidaţi la prezidenţiale.

Luni seară, în cadrul primului LIVE realizat pe facebook, în calitate de candidat validat la Prezidenţiale, Sebastian Popescu a făcut un anunţ bombă: nu are niciun leu pentru campanie.

Vă anunţ în premieră că nu am niciun leu pentru campania electorală. Nici nu voi cere cuiva vreun leu pentru campanie. Dacă mă ajutaţi să ducem vorba din gură în gură la rude, prieteni, familie, colegi, să daţi share la postări pe facebook, nici nu e nevoie de bani”, a declarat Sebastian Popescu în cadrul transmisiunii video de pe facebook.

Urmare a acestui anunţ, românii nu vor vedea niciun afiş prin ţară cu tânărul politican care aspiră la cea mai înaltă funcţie în statul român.

Va fi singurul candidat din cei 14 care nu va avea afişe electorale.

Sebastian Popescu a spus şi care este motivul pentru care a decis să candideze: vreau să redau speranţa românilor că schimbarea se poate produce doar atunci când crezi. Eu sunt dovada vie că se poate că nimic nu e terminat. Dacă ne unim reuşim să le stricăm ploile şi să producem cea mai mare surpriză de la alegeri.

Sebastian Popescu a spus că nu este interesat de bani de averi şi că îşi doreşte să lupte pentru a schimba lucrurile în ţară, alături de milioanele de români.

Dacă sunt cel mai sărac candidat dintre toti prezidenţiabilii, măcar să fiu bogat în milioane de voturi. Vă aştept cu mic cu mare, la votare pe 10 noiembrie, să producem împreună marea şi reala schimbare“, a mai spus Sebastian Popescu.

 

 

>