Breaking news

Cel mai talentat copil va fi desemnat la Next Star de la Antena 1

Cei mai talentații copii din România au ocazia să se facă auziți și cunoscuți în noua producție marca Antena 1, intitulată Next Star și prezentată de Dan Negru.

next starNoua producţie tv va putea fi vizionatã la Antena 1 începând de joi, 18 aprilie. Este vorba de emisiunea intitulatã “Next Star”, în care protagoniştii sunt cei mai talentaţi copii ai României, veniţi sã performeze în faţa unui juriu format din vedete iubite de marele public: Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru.

La casting au participat bãieţei şi fetiţe cu vârste între patru şi zece ani, care au fost selectaţi în urma aptitudinilor deosebite pentru muzicã, teatru, dans etc.

Începând cu 2000, am prezentat mari show-uri internationale, la Antena 1, atunci când astfel de formate erau trufandale pe piaţa din România. Acum, când românii au acces la emisiuni de divertisment cu renume international şi cu milioane de fani în întreaga lume, îmi doresc sã dãm o şansã formatelor proprii, realizate pe baza ideilor noastre, aşa cum este Next Star. Cred cã avem suficientaã experienţã şi creativitate pentru a câştiga simpatia telespectatorilor cu acest show, la care vor participa copii români extrem de talentaţi”, spune Dan Negru.

Sorana Darclee este ajutorul lui Dan Negru în show-ul cu prichindei, Next Star, artista fiind cea care îi va încuraja pe micuţi la început de drum.

>