Breaking news

Cel mai rău tată din lume. Premierul britanic David Cameron şi-a uitat fiica în vârstă de opt ani într-un pub

David Cameron, premierul Marii Britanii, şi-a uitat fiica cea mare, în vârstă de opt ani, într-un pub în care a luat masa împreună cu familia.

Informaţia a fost recunoscută de Downing Street luni, la aproximativ două luni după incident, relatează AFP.

Copila de opt ani a mers la toaletă chiar în momentul în care familia Cameron se pregătea să plece din pub-ul din Cadsden, în sudul Angliei, situat în apropierea casei de vacanţă oficiale a premierului.

Soţii Cameron, care au trei copii, au realizat că Nancy nu îi însoţea abia când au ajuns acasă. „Premierul şi Samantha (soţia sa) au devenit îngrijoraţi când au realizat că Nancy nu era cu ei. Din fericire, când au sunat la pub ea era în siguranţă”, a explicat un purtător de cuvânt al Downing Street, precizând că incidentul s-a produs în urmă cu aproximativ două luni.

Premierul s-a întors acasă cu gărzile de corp într-o maşină diferită de cea a soţiei sale, crezând că Nancy era cu aceasta. La rândul său, Samantha Cameron a crezut că fetiţa era cu tatăl său. Dar odată ajunşi acasă, cei doi au realizat că Nancy nu era cu ei.

Premierul s-a întors în pub, unde a găsit-o pe fetiţă în timp ce ajuta personalul. Nancy a stat fără părinţii săi aproximativ un sfert de oră.