Breaking news

Cel mai mare spital de stomatologie din România se construieşte în Sectorul 4 al Capitalei

Spitalul de Stomatologie, situat pe Șoseaua Olteniței, prima unitate sanitară cu profil de medicină dentară ce se construiește în România în ultimii 50 de ani, un proiect comun dezvoltat de Primăria Sectorului 4 și Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” se apropie de final.

Peste 50 de cabinete medicale, dotări de ultimă generaţie, echipamente moderne, consultaţii şi tratamente specifice pentru cele mai grave afecţiuni stomatologice oferite de cei mai buni specialişti în domeniu – toate acestea se vor regăsi în cel mai nou şi modern spital de stomatologie din România. (…)

Centrul medical multifuncţional este primul spital de stomatologie din ţara noastră construit în ultimii 50 de ani, dintr-o investiţie publică.

Lucrarile la noul Centru Medical Multifunctional trebuiau finalizate în luna mai 2021, iar valoarea totala a investitiei este de 41 de milioane de lei (din care 25 de milioane – fara TVA – constructia spitalului + 16 milioane lei – dotarile, echipamentele si mobilierul).

Dotarea noii unitati medicale va reveni Primariei Sectorului 4 si va face obiectul unui credit ce va fi disponibil incepand cu anul 2021 de la Banca Europeana de Investitii.

Spitalul este construit in parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” pe Soseaua Oltenitei nr. 9,  pe o suprafata de 4.954 de mp, si va avea doua etaje.

Parterul si etajele superioare vor cuprinde cabinete medicale, sali de asteptare, spatii pentru prezentari si sedinte, farmacie, grupuri sanitare si zone administrative.

După ce va fi finalizat, Spitalul va deveni în mod oficial, cea mai mare unitate medicală pentru stomatologie, din România.

>