Breaking news

Cel mai bun spital privat din Austria unde românii sunt tratați alături de sportivi de talie mondială

PremiQaMed, unul dintre cele mai mari rețele de spitale private din Austria și una dintre destinațiile de top pentru români în ceea ce privește turismul medical, oferă o largă varietate de tratamente complexe și intervenții chirurgicale în toate specialitățile medicale, inclusiv traumatologie sportivă.

Cu o vastă experiență în tratarea sportivilor profesioniști, spitalul privat din Viena oferă românilor cele mai moderne servicii medicale necesare sub un singur acoperiș, sub atenta supraveghere a unor echipe de profesioniști cu experiență.

Majoritatea pacienților români care au ales spitalele PremiQaMed din Austria, anul trecut, în ceea ce privește intervențiile de traumatologie sportivă, sunt operați pentru regenerarea șoldului, genunchiului, gleznelor, umărului, cotului și cartilajului.

„La spitalele PremiQaMed, pacienții au parte de toate serviciile medicale necesare sub un singur acoperiș – de la diagnosticare modernă, cele mai noi metode chirurgicale aplicate de traumatologi sportivi cu o vastă experiență, până la reabilitare postoperatorie și fizioterapie – aproape fără timp de așteptare. Astfel, specialiștii în traumatologie sportivă folosesc cele mai noi tehnici de chirurgie și tratament disponibile, pentru a le permite sportivilor să-și reia activitățile profesionale cât mai repede.”- Prof. Univ. Dr. Stefan Marlovits, medic specialist Ortopedie, Traumatologie și Traumatologie Sportivă

Centrul de Competență pentru Traumatisme Sportive din cadrul Spitalului Privat Döbling este cea mai bună alegere pentru o gamă largă de consiliere și îngrijire medicală în cazul leziunilor sportive de orice fel, scopul fiind recuperarea completă după accidente sportive și, în special, prevenirea consecințelor medicale pe termen lung prin efectuarea intervențiilor necesare, în timp util. Toți medicii traumatologi care lucrează în spitalele PremiQaMed au mulți ani de experiență în tratarea sportivilor profesioniști.

Anul trecut, spitalele PremiQaMed au tratat numeroși jucători profesioniști de tenis care au suferit de ruptură de coafă rotatorie a umărului, fotbaliști profesioniști cu leziuni la genunchi și jucători internaționali de hochei pe gheață cu leziuni la șold, printre ei inclusiv pacienți români. Echipele de medici de aici folosesc metode chirurgicale minim invazive (artroscopie) și tratamente inovatoare. Spitalul Privat Döbling a tratat peste 16.000 de pacienți în 2021, dintre care 19% au fost cazuri de traumatologie.

„Leziunile complexe ale genunchiului sunt cele mai frecvente intervenții. Dar o combinație a unei fracturi a osului coapsei sau a osului piciorului inferior cu o leziune ligamentară (ligamentul încrucișat anterior sau ligamentul încrucișat posterior) este foarte dificilă. Acest lucru necesită diagnosticare rapidă cu rezonanță magnetică și tomografie computerizată și apoi tratament chirurgical printr-un sistem bine stabilit. Folosim implanturi si instrumente speciale. Echipa este formată din personal chirurgical special instruit în traumatologie și anestezisti cu experiență care sunt, de asemenea, special instruiți în terapia durerii postoperatorii.”- Prof. Univ. Dr. Stefan Marlovits, medic specialist Ortopedie, Traumatologie și Traumatologie Sportivă.

Inclusiv sportivii amatori pot beneficia și de experiența uriașă a specialiștilor din acest domeniu al sportului profesionist.

„Un alt avantaj major este faptul că tehnologiile moderne ne permit să menținem structurile anatomice în loc să le îndepărtam. O metodă inovatoare – AutoCartTM – este acum aplicată cu mare succes pentru regenerarea cartilajului. Aceasta este o metodă chirurgicală foarte blândă, care permite repararea deteriorărilor mari de cartilaj prin utilizarea de material autolog (al propriului organism) care este injectat în cartilajul defect. Spre deosebire de alte metode, o singură operație este suficientă, prin urmare intervenția nu este costisitoare. Operația poate fi făcută sub anestezie generală sau locală. – Prof. Univ. Dr. Stefan Marlovits, medic specialist Ortopedie, Traumatologie și Traumatologie Sportivă

Circuitul pacientului este foarte simplu. Pacientul contactează spitalul (International Desk) și trimite rapoartele și imaginile sale medicale (raze X, RMN sau CT) printr-o linie de date securizată. Un specialist evaluează cazul medical și propune planul de tratament adecvat. Pe baza acestei evaluări se emite o estimare a costurilor pentru pacient si, după confirmarea acestuia, se planifică și organizează procesul de tratament sau interventia chirurgicală. Înainte de operație, medicul anestezist informează pacientul în detaliu despre forma adecvată de anestezie. De obicei, a doua zi după operație începe mobilizarea pacientului, cu ajutorul specialiștilor de fizioterapie și reabilitare medicală. Fizioterapia se face in fiecare zi si, după externare se poate continua în spital, sau pacientul poate continua fizioterapia în țara de origine. În orice moment, dacă pacientul are întrebări cu privire la procesul de vindecare, poate contacta specialiștii Spitalului Privat Döbling pentru sfaturi și îndrumare.

Despre PremiQaMed

PremiQaMed este un operator de spitale private cu sediul în Austria, care oferă servicii medicale de înaltă performanță. Spitalele Grupului oferă servicii la diferite niveluri: pacienții pot verifica diagnosticul și pot primi un plan de tratament de la specialiști de top, sau pot urma tratamente complete în spital. În acest ultim caz, medicul curant va gestiona procesul de tratament, va coordona implicarea specialiștilor din alte discipline și va fi în permanență în legătură cu pacientul, ca persoană de contact primară. Cooperarea strânsă a experților de top, organizarea rapidă a procedurilor de diagnostic și tratament și utilizarea celor mai noi tehnologii de diagnosticare, chirurgie și terapie sunt factori decisivi pentru tratamentul cu succes al cancerului. Mai mult, la cerere, pacienții români primesc traducători în limba maternă la fiecare pas, cât timp stau internați.

Spitalele private din Austria se bucură de o reputație excelentă în rândul pacienților austrieci și internaționali, pentru serviciile medicale de cel mai înalt nivel, oferite într-o ambianță exclusivistă. Grupul PremiQaMed gestionează cu succes spitale private de mai bine de 30 de ani și numele său a devenit sinonim cu tratamentul medical de cel mai înalt nivel, atât în regim de spitalizare, cât și ambulatoriu, concentrându-se pe îngrijire excelentă, calitate înaltă a serviciilor și organizare flexibilă.

Cu al doilea cel mai mare număr de medici la 100.000 de locuitori din Uniunea Europeană, Austria este în prezent una dintre principalele destinații de turism medical. Potrivit Administrației pentru Comerț Internațional – Serviciul Comercial al SUA, sistemul de sănătate austriac include 271 de spitale și clinici cu aproximativ 64.800 de paturi disponibile (7,4 paturi la mia de locuitori). Aproximativ 64% dintre acestea sunt în spitale generaliste, cu 26,6% în clinici specializate și centre de reabilitare și 7% în sanatorii sau instituții de îngrijire paliativă.

Pentru mai multe informații despre serviciile PremiQaMed puteți vizita:

https://www.premiqamed.ro/

FB: https://www.facebook.com/premiqamed.ro