Breaking news

Cel mai bun model de videochat din lume este un model Charm Studio

Este greu de crezut că în anul 2022 mai există cineva care nu a auzit vreodată despre videochat sau despre cât de mulți bani se câștigă dintr-un astfel de job. Totuși, nu multă lume știe faptul că, de cinci ani încoace, Capitala este gazda unui eveniment dedicat acestei industrii. Nu întâmplător a fost ales Bucurestiul, căci aici se află cele mai multe studiouri de videochat, această nișă profesională fiind într-o continuă dezvoltare, indiferent de evenimentele geopolitice sau economice.

Bucharest Summit, cel mai așteptat eveniment al anului în videochat

În ultimele zile din luna iunie a avut loc Bucharest Summit, cea mai importantă conferință internațională din sfera divertismentului online dedicat adulților. Evenimentul a reunit peste 2.000 de persoane, din diverse colțuri ale lumii, care s-au bucurat timp de trei zile de un șir lung de activități, de la workshop-uri și seminarii, la petreceri și cine festive. S-au încheiat parteneriate, s-au lansat idei noi de business, s-a discutat despre prezentul și viitorul industriei de online entertainment și, în ultima seară a evenimentului, celor mai buni li s-au recunoscut meritele.

Bucharest Summit Awards, Gala de premiere a celor mai buni din videochat

Într-o locație selectă, departe de ochii curioșilor, s-a desfășurat cel mai așteptat moment al întregului eveniment: Bucharest Summit Awards. Rând pe rând, au fost aplaudați la scena deschisă, cei mai buni reprezentanți ai industriei: de la platforme de streaming la creatori de conținut.

Trofeul pentru Cel mai bun model de videochat din lume a rămas în România, căci el a fost câștigat de un model de top, marca Charm Studio. Tânăra, care și-a adjudecat și premiul “Female Model of the Year”, a reușit performanța de a câștiga două milioane de dolari din videochat, în trecut fiind ospătăriță.

“Atunci când am luat decizia de a deveni model de videochat, nici nu mi-a trecut prin gând faptul că voi ajunge să fiu aplaudată și felicitată de mii de oameni. Este un vis frumos care nu ar fi putut deveni realitate fară echipa Charm, iar pentru asta voi rămâne veșnic recunoscătoare”, a declarat tânăra, copleșită de emoții.

Charm Studio, cel mai bun studio de videochat

În mod deloc surprinzător, cel mai bun studio de videochat a fost desemnat Charm Studio, cunoscut pentru deviza “We Create Top Models”. Acesta a intrat în atenția presei odată cu reclamele virale care o aveau în prim plan pe Bianca Drăgușanu, ambasador de brand al studioului. Cu cea mai curată imagine de pe piață, bazată pe recenziile lăsate de actuali și foști colaboratori, Charm Studio și-a adjudecat și titlul de “Most Professional Cam Studio”, îmbogățindu-și astfel colecția cu patru trofee.

Charm Studio este singurul studio de videochat specializat în formarea modelelor de top, cu câștiguri lunare de peste 10.000$.