Breaking news

Cei patru care conduc România

Primele patru funcții în statul român, sunt dețiunte în acest moment de Partidul Democrat Liberal      .

Cu ajutorul lui Victor Ponta, PDL a reușit să dețină în acest moment primele patru funcții ca importanță în România. La această oră, România este condusă în totalitate de PDL. Putem spune că România este în acest moment portocalie.

Prima funcție în stat cea de președinte al României este deținută de Traian Băsescu, care deși legal este apolitic, este mai portocaliu ca niciodată, fiind principalul agent electoral al PDL.

A doua funcție în stat este deținută în acest moment de Vasile Blaga, proaspăt instalat în funcția de președinte al Senatului României. Blaga este membru PDL cu acte în regulă și va face întocmai jocurile partidului.

Roberta Anastase deține cea de-a treia funcție în România ca importanță, întrucât se află la șefia Camerei Deputaților. Loialitatea sa față de PDL, se dovedește de fiecare dată când numără voturile. De fiecare dată numărul voturilor este mai mare decât numărul deputaților prezenți în sală și acest lucru este favorabil doar PDL, care așa reușește să treacă proiectele de lege. Adică prin fraudă.

A patra dar nu cea din urmă funcție în statul român este extrem de importantă, dacă nu cea mai importantă, ținând cont de faptul că prin intermediul acesteia se gestionează banii românilor. Emil Boc deține cea de-a patra funcție ca și importană în România, din postura de prim ministru.

Drept urmare, Băsescu acum controlează atât Parlamentul României cât și Guvernul. Cele mai importante instituții ale statului, Parlamentul, Președenția și Guvernul sunt controlate de un singur om, Traian Băsescu. Pentru acest lucru ar tebui să îi ”mulțumim” domnului Victor Ponta, liderul PSD.

Având toate funcțiile în propria ogradă, Băsescu și PDL nu mai au nicio scuză în acest moment dacă nu aplică legea și nu scapă țara de foamente și de cei care au spoliat-o de toate avuțiile.

>