Breaking news

Cei mai mari specialiști în Ginecologie Oncologică și FIV din Istanbul ajung la București, pe data de 5 Martie. Anca Serea și Dana Săvuică vor lua parte la eveniment

Medicii Hamdullah Sözen și Doğa Seçkin, conferință pe tema sănătății ginecologice.

”Femeie, ai grijă de tine!” este titlul conferinței dedicată problemelor de sănătate feminine, care va avea loc, marți, 5 Martie, ora 12, la Hotel Radisson Blu București. Doi specialiști de renume, Prof. Dr. Hamdullah Sözen și Prof. Dr. Doğa Seçkin, vor discuta despre probleme ginecologice, probleme de fertilitate si despre ginecologie oncologică, iar persoanele interesate au șansa, la final, să le adreseze întrebări în privat pe această temă. Anca Serea și Dana Săvuică vor lua parte la eveniment în calitate de speakeri.

Luna Martie este dedicată femeii, iar importanța sănătății feminine este un subiect care va fi abordat la nivel profesional, de către specialiști din domeniu.

Cu această ocazie, Raluca Constantinescu, prin MediciTurcia.ro în parteneriat cu LIV Hospital, din Turcia, vor oferi ocazia unei informări corecte printr-o conferință medicală care va dezbate problemele de sănătate specifice femeilor, și vor vorbi despre prevenție.

Cu această ocazie, persoanele interesate au șansa la finalul conferinței să discute în privat cu medicii despre problemele de sănătate și să le adreseze întrebări, fiind o ocazie unică pe care partenerii conferinței o oferă în MOD GRATUIT către cei interesați. Prof. Dr. Hamdullah Sözen și Prof. Dr. Doğa Seçkin, vor discuta despre probleme ginecologice, probleme de fertilitate si despre ginecologie oncologică.

Dr. Doga Seckin profesează ca ginecolog și obstetrician, având o experiență de peste 16 ani în acest domeniu. A absolvit Universitatea Ankara și a urmat studii postuniversitare la prestigiosul Spital de Educație și Cercetare în Sănătatea Femeilor Dr. Zekai Tahir Burak. Este binecunoscut pentru expertiza sa în ginecologia laparoscopică, infertilitatea, operațiile de uroginecologie, operațiile cu histeroscopie, histerectomia vaginală, defectele compartimentului anterior-posterior și operațiile de incontinență.

Prof. MD. Hamdullah Sözen este specializat în ginecologie și obstetrică, având o vastă experiență în domeniul sănătății generale, ginecologiei, obstetricii și oncologiei ginecologice. Cancerul ginecologic, chirurgia endoscopică, patologiile cervicale / colposcopia sunt activitățile sale de interes.

De asemenea, în cadrul conferinței, Anca Serea și Dana Săvuică sunt invitate să vorbească pe tema evenimentului, în calitate de speakeri.

Important de specificat: locurile sunt limitate si puteti sa va înscrieți pe link. Organizatorii vă vor contacta pentru a va anunța detaliile pentru participare

Link pentru înscrieri: https://docs.google.com/forms/d/1xl5zK8pHi7srzkWg7ykJTaIMuRuTmyjpRbxwl-xOcYo/edit

>