Breaking news

„Ceapa”, de Aldo Nicolaj, se vede la Televiziunea Română

Spectacolul va fi difuzat pe TVR Moldova și pe TVR Internațional duminică, 3 iulie, la ora 23.00* și este o producție a Teatrului Stela Popescu înregistrată în cadrul proiectului TEATRU în TVR 2020.

Piero, un prosper impresar, se hotărăște să-și pună capăt vieții chiar în momentul  apogeului. El se „dezbracă” de rolurile pe care le joacă în propria-i viață, exact așa cum s-ar desface foile unei… cepe.

Într-un parcurs teatral presărat cu mult umor, autoironie, dar și cu reflecție amară, soția, amanta, prietenul cel mai bun, secretara, ba chiar și cei doi copii își redefinesc raporturile cu Piero, spre surprinderea acestuia.

Spectacolul plăsmuit de regizorul Dan Tudor conține imagini surprinzătoare care îl obsedează și îl urmăresc pe eroul principal, o muzică originală creată pe parcursul repetițiilor de compozitorul Vlaicu Golcea, momente de mișcare expresive atent coregrafiate, precum și un decor funcțional realist, cu multiple posibilități de transformare, semnat de scenograful Corina Gramoșteanu.

În distribuție: Adrian Păduraru, Alexandra Velniciuc, Sorin Aurel Sandu, Silvia Stanciu, Cătălin Frăsinescu, Ana Maria Ivan, Irina Cărămizaru, Cristian Neacșu

Traducerea: Polixenia Karambi / Scenografia: Corina Grămoșteanu / Muzica: Vlaicu Golcea

Stagiunea 2020 „TEATRU în TVR” a fost derulată de Televiziunea Română în parteneriat cu Ministerul Culturii şi Primăria Sectorului 1.