Breaking news

Cea mai seducătoare voce radio din România o face mândră pe Felicia Filip

Fostul prezentator de știri la radio – Dragoș Popa, s-a retras din viața publică în urmă cu câțiva ani in care se pare că nu a stat degeaba. Cea mai sducatoare voce radio din România, și-a finalizarea cu bine  studiile  și Lucrarea de Disertație cu nota 10.
Artistul a fost sub coordonarea celebrei soprane Felicia Filip, căreia îi mulțumește în mod public:
Am finalizat cu succes programul de Master în Muzică și îi mulțumesc doamnei conf. univ. dr. Felicia Filip că mi-a fost alături și a acceptat să îmi fie coordonator al Lucrării de Disertație.”,  a scris Dragoș Popa pe pagină sa de Facebook.
Printre vedetele care au reacționat la postare se numără Mihai Trăistariu, compozitorul Cristian Faur sau Ozana Barabancea.
Cândva spuneam că Felicia Filip scrie istorie în cartea de onoare a României, dar și  este un pilon de susținere al muzicii și culturii. Este cea care mi-a inspirat anumiți pași în viață. Este omul pe care am avut ocazia să îl observ de-a lungul câtorva ani, dar care într-un timp scurt a reușit să îmi inspire curaj și să îmi marcheze existența și devotamentul pentru propria carieră. Pe plan profesional și nu numai, Felicia Filip poate fi cu siguranță un etalon pentru mulți tineri a căror viață și carieră poate fi generic catalogată  fiind între agonie și extaz.“, a mai menționat Dragoș Popa pe Facebook.
Dragoș Popa a studiat muzica în cadrul Universitățîi de stat “Valahia” din Târgoviște, find admis în anul 2017 cu medie marela buget. Tot dintr-un comentariu pe Facebook, reiese că Dragoș Popa se simte liber acum să reintre, poate, în lumea presei și în lumea showbiz-ului de top.

>