Breaking news

Cea mai scurta cale catre un RCA avantajos

Cand se gandeste la rca, omul stie ca drumul cel mai scurt catre obtinerea acestei asigurari fara de care nu se poate circula pe drumurile publice depinde de cat de departe sta el fata de primul birou de asigurari. Poate fi la 15 minute de mers pe jos, la o ora de mers cu masina, in ambele situatii se consuma timp si ambele iesiri inseamna deranj.

Pe strada nu se iese oricum. Persoanele care se respecta nu pleaca de acasa pline de transpiratie si imbracate asa cum stau in birou sau in dormitor, fiindca respecta disciplina strazii. Prin urmare, cel care are nevoie de asigurare si nu stie alta cale mai scurta decat cea de la biroul de asigurari va trebui sa intre in baie si sa isi faca un dus. Se va barbieri, isi va da cu antiperspirant si va alege o imbracaminte usoare de vara, dar nu pantaloni scurti si papuci de casa!

Pana la biroul X va fi nevoit sa suporte efectele caniculei si in mod sigur ca se va opri la un chioșc, sa isi cumpere o sticla de apa plata de la frigider.

I-ar fi mult mai la indemana sa intre pe site-ul www.rcaautoieftin.ro, respectiv serviciile de ofertare si emitere de asigurari sunt oferite de catre una dintre cele mai oneste firme care mediaza asigurari din tara.

Borkerii de asigurari care isi desfasoara activitatea in cadrul firmei Rcaautoieftin au acumulat experienta de aproape un sfert de secol in acest domeniu, de aceea au si simplificat formalitatile de obtinere a politei.

Ei nu au nevoie de o intalnire fata in fata cu clientii, nu ii pun pe drumuri, ci le permit sa isi configureze singuri polita de asigurare auto la ce ora din zi sau din noapte au nevoie. Este posibil ca un sofer sa uite efectiv ca i s-a expirat rca si sa verifice acest lucru la ora 23. La ora 2 trebuie sa plece in cursa, sa nu intarzie. Oare va gasi el pe cineva in acest interval sa ii elibereze polita? Sa zicem ca pana la 6 nu va fi niciun echipaj pe drum, dar sa aiba certitudinea ca la ora 6 sau la ora 7 va avea o polita valabila.

Aceste aspecte au fost luate in calcul de firma prezentata mai sus care mediaza asigurari din anul 1998 si care stie cat de mari sunt amenzile pentru cei care circula fara asigurare. Din 2014, firma a devenit o parte a unei  alte firme de asigurari foarte puternice din Cehia, aceasta fiind o alta veste buna, fiindca mediatorul romanesc de asigurari se poate spune ca desfasoara partial si activitate in afara tarii. Dar siguranta clientilor sai este intarita si de existenta celor 10 parteneri financiari puternici ai firmei, renumiti la nivel national.

Asigurarile mediate de Rcaautoieftin sunt onorate de asiguratori omnipotenti din punct de vedere financiar si onesti.

Ar fi fost pacat ca in aceste circumstante pe site-ul firmei sa se poata solicita numai asigurari auto, fiindca romanii sunt prudenti prin definitie si doresc sa isi asigure tot ceea ce au valoros. Clientul care intra pe site sa rezolve o urgenta: sa solicite o asigurare auto pe care sa o plateasca online si sa o primeasca rapid pe adresa de e-mail isi poate asigura si casa si poate face si o asigurare de calatorie, dar si de raspundere civila.

Pentru toate tipurile de polite exista formulare online de solicitare si posibilitatea de incarcare a unor fisiere ca procesul sa decurga mult mai usor.

Exista si datele de contact ale brokerilor pe site, pentru solicitarea unor raspunsuri la intrebari si pentru punerea la punct a detaliilor. Clientii trebuie sa fie siguri de urmatoarele:

  1. Aceasta firma mediaza cele mai ieftine si eficiente asigurari de pe piata. Se pot compara preturile, dar multi clienti si-au dat seama de acest lucru si apreciaza preturile oneste.
  2. Confidentialitatea datelor este asigurata, fiindca paginile site-ului sunt securizate, in plus cei care se ocupa de criptarea lor sunt persoane serioase, atent verificate.
  3. Asigurarile sunt trimise in format electronic pentru mai multa operativitate, dar ele au aceeasi valoare ca politele tiparite.
  4. Toti clientii au fost multumiti de despagubirile primire, multe dintre ele fiind personalizate pe nevoile persoanei respective si pe circumstante, in sensul bun al cuvantului.
  5. Toate politele solicitate pentru care se achita valoarea lor sunt trimise pe e-mail cat mai repede cu putinta.

Aceste facilitati sunt rodul celor 25 de ani de experienta si al medierii a zeci de mii de asigurari variate, de care clientii au fost foarte multumiti. Vechimea pe piata de profil, in conditiile in care in domeniul asigurarilor este mare concurenta se datoreaza onestitatii si operativitatii rezolvarii tuturor problemelor clientilor si asiguratilor.

Cu siguranta ca o firma care nu le asigura clientilor despagubiri consistente in caz de accidente sau de deteriorari ale casei isi pierde credibilitatea si in acelasi timp cu ea si clientii.

Mediatorii de asigurari merita respectati, fiindca datorita lor, oamenii se pot pune la adapost de riscuri si grijile lor sunt mai mici si mai putine.

Securizarea unor bunuri care se obtin cu multa munca este foarte importanta si este bine ca romanii solicita asigurari variate din ce in ce mai mult.

Oamenii extrem de prudenti nu pleaca la drum cu masina personala fara asigurari auto, dar nu se urca nici in avion fara asigurare de calatorie si fara asigurare de viata. Asigurarea de raspundere civila este de asemenea importanta. Ziua de maine poate rani grav omul total nepregatit sa o intampine. Asigurarile sunt ca niste umbrele care feresc posesorii de ploaie.

 

>