Breaking news

Cea mai puternică placă video cu răcire pasivă a fost lansată de ASUS

Noua placă grafică ASUS HD 6770 DirectCU Silent folosește pentru răcire un sistem revoluționar, deschizând calea performanțelor multimedia la un nivel de zgomot de 0dB.

Odată cu lansarea modelului HD 6770 DirectCU Silent, ASUS furnizează cea mai puternică și mai avansată placă grafică fără ventilator, disponibilă în prezent.

Funcționând silențios și fiind cu 16% mai rece decât modelele obișnuite, seria ASUS DirectCU Silent crește eficiența sistemului de răcire, oferindu-le consumatorilor mai multă fiabilitate.

Tehnologia DirectCU Silent folosește radiatoare cu 95% mai mari pentru a obține temperaturi cu 16% mai reduse. Inginerii de termodinamică de la ASUS au dezvoltat tehnologia de răcire DirectCU, integrând heat pipe-urile de cupru în contact direct cu nucleul grafic pentru o eliminare mai eficientă și mai rapidă a căldurii, temperaturi mai reduse și performanțe ridicate.

Prin procesarea complexă a materialului și turnarea sa inteligentă, radiatorul plăcilor DirectCU Silent oferă o suprafață cu 95% mai mare și funcționează la temperaturi cu aproximativ 16% mai mici comparativ cu plăcile video convenționale, rezultând produse cu durată de viață îndelungată și performanțe stabile.

Super Alloy Power înbunătățește performanța și durabilitatea produsului Bazându-se pe o formulă de aliaj proprietară, dezvoltată de ASUS, Super Alloy Power implică umplerea elementelor de alimentare cu un compus de mare rezistență ce poate suporta mai bine căldura.

Componentele Super Alloy Power permit o performanță cu 15% mai ridicată, o plajă mai largă pentru overclocking și o durată de viață de 2.5 mai mare comparativ cu o placă video generică.

Placa ASUS HD 6770 DirectCU Silent e compatibilă cu DirectX 11 și utilizează 800 de procesoare stream, 40 unități de texturare și 1GB de memorie GDDR5. Acest lucru se traduce prin capabilitatea de a rula jocuri HD cu detalii și efecte reglate la nivel mediu sau la nivel ridicat, performanță nemaiîntâlnită până acum la o placă video silențioasă.